in

Organik onarım yöntemi


Bİnsanların naturel ilaçlarını harekete geçirmek için tüm naturel ilaçları kullanarak daha iyi hissedebiliriz. Pek oldukca naturel ilaç örneğinden bahsedebiliriz. Mesela meditasyon, yoga, akupunktur, fitoterapi, Ayurveda, Reiki, aromaterapi, refleksoloji, homeopati, çiçek terapisi, kristal terapi, osteopati, vücudumuzu açlıktan kurtarın, iris hastalığı, kinesiyoloji , Organik ilaçlar ve öteki birçok naturel ilaçlar.

Reiki

Reiki, “kozmik yaşam enerjisi” anlamına gelen Japonca bir kelimedir. Dr. Mikao Usui tarafınca 100 yıldan fazla bir süre ilkin naturel restorasyon için geliştirilmiş bir sistemdir. Reiki uzmanlarının yardımıyla Reiki, evrenin enerjisini bedenimize iletmenin yoludur. Canlılık dolu bedenlerimiz duygusal, fizyolojik ve ruhsal olarak beslenir ve iyileşme sürecine katkıda bulunur.

Homeopati

17. yüzyılda Dr. Dutch Homeopathy, Samuel Hahnemann tarafınca geliştirilen naturel bir umar olup, yüzyıllardır güvenle kullanılmaktadır.

Homeopatinin aslı, “tedavi şeklinde” kavramıdır.

Bu şahıs hastalandığında belirli semptomlar gösterecektir. Bu semptomları düzeltmek için ilaçlar kullanılabilirse, vücut kendi kendini iyileştirmek için yaşamsal enerjiyi harekete geçirir, böylece hasta hastalığın üstesinden gelebilir. Homeopati, nebat, mineral ve hayvansal maddelerin minimum dozda (sonsuz ufak) su ile seyreltilmesiyle hazırlanmış olur. Hastanın semptomları derinlemesine çözümleme edildi ve hastaya benzer semptomlara niçin olacak belirli bir doz homeopatik ilaç verildi. Aslına bakarsak insan canlılığını harekete geçiren bu naturel ilaç tedavisi son aşama güvenlidir.

You May Also Like:  Aromaterapi nedir?

Çiçek aslı tedavisi

Çiçek aslı tedavisi Homeopath Dr. tarafınca geliştirildi. Edward Bach ile başladı ve bugüne dek geliştirildi. Çiçek terapisi, duygusal sorunların her fizyolojik hastalığın temel sebebi olduğu argümanına dayanır. Çiçeklerin kendine özgü pozitif ve negatif özellikleri, insanların sergilediği kişilik özelliklerine benzer. İnsan özellikleri iyi çözümleme edilmeli ve bu bilgilere gore çiçek özleri önerilmelidir. Çiçek terapisinde çiçeklerin pozitif yaşam enerjisi duygusal olarak insanların iyileşme sürecini destek sunar. Bundan dolayı çiçek tedavisi çoğu zaman homeopatik tıpta kullanılabilir. Çiçek terapisi, yaşamsal enerjiyi harekete geçirmek için en naturel iyileştirme şekillerinden biridir.

Kristal tedavisi

Kristaller oldukça titreyen minerallerdir. Evrendeki öteki her şey şeklinde, vücudumuz da daima bir titreşim halindedir. İnsan vücudunun enerji merkezi, mühim bir enerji akışıyla güçlendirilmiştir. Bazı nedenlerle insan vücudunun belirli bölgelerinde tıkanan yaşam enerjisi fizyolojik, duygusal ve ruhsal rahatsızlıklara niçin olabilir. Kristal, insan vücudunun titreşimini dengelemek ve düzenlemek, böylece insan vücudunun canlılığını dengelemek ve düzenlemek için insan vücudunun bazı mühim kısımlarına yerleştirilir. Bundan dolayı vücudumuzun kendi kendini onarma ve iyileştirme kabiliyetleri ortaya çıkmıştır.

Kemik hastalığı

Bu naturel umar ortalama bir asırdır kullanılmaktadır ve temeli, kas, kemik, eklem ve sinir düzensizliklerinin bazı hastalıkların temelini oluşturduğunu anlamaktır. Manuel manipülasyonla harekete geçen kaslar, eklemler, kemikler ve sinirler vücudun iyileştirici enerjisini ortaya çıkarır. Sırt, bel, boyun, eklem ve baş ağrılarının sebepleri açıklanamaz ve bu naturel ilaçsız tedavi ile tedavi edilebilir.

You May Also Like:  Oxford Üniversitesi’nden koronavirüs müjdesi: Denediğimiz aşı insan vücudunda olumlu sonuçlar veriyor

Epidemiyoloji

Epidemiyoloji, 17. yüzyıldan günümüze kadar hastalıkları teşhis etmek için kullanılan naturel yöntemdir. Teşhis sistemi, basitçe, bizlere sağlıkla ilgili informasyon elde eden gözdeki iris tabakasının bir okuması olarak tanımlanabilir. Etiyolojinin sağlamış olduğu bilgiler, gözdeki iris tabakasının yoğunluğu, göz bebeğinin rengi, dokunun şekli ve görünümü, vücudumuzun durumu ve (var ise) hastalığımız dahil olmak suretiyle iyileşme sürecine destek olabilir. Sifonoloji yöntemiyle, vücudun bazı bölgelerindeki toksin konsantrasyonu, ailenin kuvvetli yada zayıf yönleri ve genel sıhhat hakkında informasyon edinebiliriz. Epidemiyoloji tek başına kullanılan bir yöntem değildir. Elde edilmiş bilgilerin doğru okunması ve lüzumlu işlemler için oldukca kullanışlıdır.

Kinesiyoloji

Tüm soruların cevaplarının vücudumuzda olduğu düşünülürse, bu bedenimize sorular sorarak ve kasları kontrol ederek uygulanabilecek naturel bir tedavidir. İnsan vücudu, homeostatik mekanizmasıyla vücut fonksiyonlarını devamlı olarak izler. Homeostatik mekanizma, vücudun kalori, sıvı ve asit şeklinde birçok dengeyi müdafaasını sağlar. Kinesiyoloji çoğu zaman bu durağan(durgun) durum bilgisiyle kasları kontrol ederek okur. Kasların rahatça kontrol edilebildiği kol ve bacak şeklinde alanlarda sağlıkla ilgili oldukca şey öğrenebilir, iyi mi baskı uygulayacağımızı anlayabilir ve vücuda sorular sorabiliriz.

naturel tedavi

Tüm naturel ilaçlar, naturel ilaçlar olarak sınıflandırılabilir. Organik terapi, “hastalıklardan oldukca insanları tedavi etme” teorisine dayanır. Başka bir deyişle bu, kişiyi parçalara ayırmak ve sağlığına kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapmak yerine, bir tüm olarak bakmayı gerektiren naturel bir tedavidir. Organik terapide bazı kişiler, lüzumlu ortamı, fırsatı ve iyileştirme kabiliyetini harekete geçirerek sıhhatli bir yaşamın gerçekleşmesinde insanoğlunun iyileştirme kabiliyetinin kendisinin yattığını düşünür.

You May Also Like:  Arktik'te Bulunan En Büyük Ozon Deliği Kapandı

akupunktur

Akupunktur, 3000 yıldan fazla bir geçmişe haiz geleneksel Çin tıbbının mühim bir parçasıdır. Akupunktur, fizyolojik, duygusal ve ruhsal sorunları çözmek için senelerdir kullanılan naturel bir umar. Meridyenler, arterlere, damarlara ve kılcal damarlara paralel hareket eden çizgilerdir.Bu arterler, damarlar ve kılcal damarlar kan dolaşımını ve yaşamsal enerjinin akışını sağlar. İğneler, yaşamsal enerjinin akmış olduğu noktaya yerleştirilen, enerjiyi harekete geçiren ve iyileşme sürecini başlatan akupunktur noktaları olarak tanımlanır. Akupunktur tedavisine başlamadan ilkin hastanın genel vücut uyumu ve dengesine detaylı bir halde danışılması gerekir. Belirlenen verilerle belirlenen akupunktur noktasına yerleştirilen iğne belirli tekniklerle kullanılabilir ve o noktaya bir süre daha yerleştirilebilir. Batı vatanlarında yaygın olarak kullanılan bu naturel tedavi yöntemi uzun senelerdir çalışılmış ve birçok değişik uygulama teknolojisi geliştirilmiştir.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koronavirüs, grip ve soğuk algınlığına karşı korunmak için rahat kurallar. Tanınmış profesör açıklıyor

Ekmeğin zamanı