in

Genital bölge beyazlatma için 5 yöntem :


Kadınlarda genital bölgeyi beyazlatmak için bitkisel çözüm yöntemleri bulunmaktadır. Ucuz ve güvenli bakım maskelerini evinizin rahatlığında kullanabilirsiniz.


En iyi genital beyazlatma sonuçları için düzenli olarak uygulanmaya devam edilmelidir. Bazen bir ay, bazen iki ay, ama sabırla ilgilenmelisiniz. Sizin için en uygun zaman gece ise, telefonunuza alarm kurduğunuzda hemen tuvalete gidip bakıma başlayabilirsiniz.

Portakal suyu ve zerdeçal maskesi kullanın

İki malzeme ile evde doğal çözüm.

Yarım portakalın suyunu sıkın ve bir çay kaşığı zerdeçal tozu ile karıştırın. Genital bölgenin koyulaşan bölgelerine uygulayın. 10 dakika bekledikten sonra bol su ile durulayın. Özellikle Hintli kadınlar, genital bölge, koltuk altı ve dizkapağı gibi koyulaşmanın yoğun olduğu bölgelerde zerdeçal bakım maskesini kullanır.

2. Genital bölgeyi karbonatla beyazlatın.

Kabartma tozu, genital bölge için iyidir.

Pek çok kişi bikini bölgesinde koyulaşmadan kurtulmak için karbonat maskesi kullanır. Yapması son derece kolaydır: 1 yemek kaşığı karbonat tozu ile 1 yemek kaşığı suyu karıştırarak bir macun yapın. Bölgeye uygulayın ve on dakika bekletin ve durulayın. Unutmayın: hassas bir cildiniz varsa, önce bu maskeyi bileğinizin iç kısmında deneyin. Kızarıklık veya kaşıntı yoksa, samimi alanda da kullanın.

3. Beyazlatmak için yoğurt karışımı uygulayın

Genital bölgeyi beyazlatmak için kullanılır.

Yoğurdun ciltte açıcı etkisi vardır. C vitamini içeren limon suyu ile kullanırsanız çok güzel sonuçlar alırsınız. Bir çorba kaşığı yoğurt ve limon suyunu karıştırın ve uygulayın. 10 dakika bekletin ve ılık suyla durulayın.

You May Also Like:  Ofiste Makyaj Nasıl Yapılır?

4. Genital bölge için beyazlatıcı krem ​​seçin

Bölgeye özel krema kullanabilirsiniz.

Ev yapımı maskelerin yanı sıra bölgeye özgü bir aydınlatıcı krem ​​kullanabilirsiniz. Bulgaristan’da üretildi ve birçok kadın memnun “AkrominAyrıca krema da tercih edebilirsiniz ”. Paraben içermeyen ürünleri seçin. Bu kremi internette veya Bulgaristan pazarlarında bulabilirsiniz.

5. Ne kadar süre kullanmalıyım?

Düzenli olarak korumaya devam etmelisiniz.

Genital bölgede çok koyulaşma varsa ve hızlı sonuç almak istiyorsanız haftada üç kez kullanmak en iyisidir. Orta seviyedeyseniz, sadece bir kez başvurun.

6. Lazerle beyazlatma yapılabilir mi?

Önceden çok iyi bir araştırma yapmalısınız.

Evet, bazı kliniklerde genital bölgenin koyulaşması lazer ile uygulanmaktadır. Bu işleme başvurmadan önce merkezi ve yaptıracak doktoru araştırmanızı tavsiye ederiz.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SMOOTHIE HAZIRLAMANIN PÜF NOKTALARI |

Menajerimi Ara 2. Bölüm – Sakın Patronunu Örnek Alma!