in

KENDİNİ ZAYIFLATAN 3 KADIN: ZENGİN OLMAK İSTİYORSAN, ONLARDAN KURTUL!


Kavgacı, her zaman tatminsiz ve beyni yıkanmış kadınlar, kocalarının zengin olmasına izin vermezler.

(3)Publika.az Yabancı medyaya göre bu gerçek, Rusya’da psikologlar tarafından yapılan bir araştırma sonucunda bilinir hale geldi. Psikologlar, kocalarının mali durumlarını iyileştirmesine izin vermeyen kadınları üç türe ayırdı. Onlar:

(3)1. Korku aşılama alışkanlığı

“Neden bilmediğin şeyleri yapıyorsun?” Kazandığınız para zaten bizim için yeterli. Bir parça ekmek kazanıyoruz. Bizi Ali ya da Veli üzerinden yapma. ”

“İşlerimizi düzene sokalım ve birdenbire danger almayalım.”

Erkeklere böyle tavsiyelerde bulunan kadınlar kendilerine iyilik yaptıklarını ve koruduklarını düşünürler. Ancak bu fikirler erkekleri iddiasız olmaya çağırıyor. Hepsi bu kadar değil! Böylece kadın, erkeğin kendini geliştirmesine izin vermez, onu en çirkin duyguya – korkuya ikna eder.

Korku bir insanı felç eder, ilerlemekten, yeni işlere imza atmaktan, danger almaktan ve liderlik pozisyonu almaktan korkar. Aksine bütün bunlar bir insanın hayatının aşkını söndürür ve onu zulme sürükler.

(3)2. Aşırı tutumlu olma alışkanlığı

“Bak ne kadar tutumluyum, fazladan bir şeye ihtiyacımız yok, bir şekilde geçimini sağlayıp daha ucuza alacağız.”

Böyle düşünen kadınlar, hayatlarının geri kalanında kalitesiz ürünlerden kaçarken, yiyeceklerden, çocukların gelişiminden ve eğitiminden tasarruf ediyorlar. Sonra bir soru ortaya çıkıyor. Aile bütçesi herkes için yeterliyse, o zaman neden bir erkek kendini geliştirmeli?

You May Also Like:  Geri Dönüşüm Hakkında Bilinmeyenler

(3)3. Hayalsiz yaşama alışkanlığı

Bu tür kadınlar kendileri için hiçbir şey istemiyorlar, eğlenceye ve rekreasyona para harcamıyorlar. Uzun zamandır sahip olduklarından memnun olmaya alışmışlardır. Ve bu hayatta hiçbir şey istemiyorlar, tam tersine, “Neden bir arabaya ihtiyacımız var? Neden başka bir eve taşınmalı? Neden çocuklarımızı başka bir okula yerleştirelim? ” ve benzeri. Bu tür temelsiz argümanlarla, erkekler finansal gelişme alanında fiilen “güçsüzdür”.

Kadınlar, erkeklerin yararlı olmak istediğini unutur. Kendini geliştirme arzusu onların doğasındadır. Ve bazen tatminsiz, “berbat” kadınlar erkeklerinden daha fazla para kazanıyor, daha büyük bir itibara sahip oluyorlar.

Erkeklerin neden bu kadar gri, korkutucu veya histerik kadınları seçmesi tamamen farklı bir konudur. Bu bilinçten kaynaklanmaktadır. Bilim adamlarına göre, bu tür kadınlara tahammül eden erkeklerin anneleri de aynı karaktere sahiptir. ANCAK en başarılı ve zengin erkeklerin eşleri yukarıdaki alışkanlıklardan hiçbirine sahip DEĞİL!

Kaynak 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Her rahatsızlığa çare olarak filizlenmiş buğday – Faydalar, hazırlık ve uygun alım – VİDEO

Bu içecekleri sıcak havalarda içmeyin!