in

2020 Telluride Film Festivali, Koronavirüs Salgını Nedeniyle İptal Edildi


3-7 Eylül tarihleri ​​arasında yapılması planlanan 2020 Telluride Film Festivali, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi.

Dünyayı etkilemeye devam eden koronavirüs salgını, sinema dünyasındaki taşları taşıdı ve oynamaya devam ediyor. Salgın, film festivallerinin ve vizyon geçmişi ertelenen filmlerin kaderini önemli ölçüde etkiledi. Festival yönetimleri salgın karşısında yeni arayışlar başlattı.

Sonuç olarak Tribeca Film Festivali ve SXSW Film Festivali onların faaliyetleri internet üzerinden sahada devam etti, 55. Karlovy Vary Film Festivali ve 73. Locarno Film Festivalleri salgın nedeniyle de iptal edildi. Salgın nedeniyle iptal edildi Cannes Film Festivalleri İptal edilmeden önce festivalde gösterilmesi planlanan 56 film, Cannes 2020 Etiketi ile sonbahar aylarında yapılacak film festivallerinde göstermeye karar verdi.

Venedik, Toronto, New York Sonbaharda düzenlenen festivallerin nasıl gerçekleşeceği sorusu tam cevabı bulamadı. Bununla birlikte, her yıl, Eylül ayının ilk haftasında işgünü tatili sırasında ABD’nin Colorado kentinde düzenlenen ve hatta ödül sezonuna başlayan ödül sezonunun önemli festivallerinden biridir. Telluride Film Festivali‘nin kaderi belirlendi.

Bu yıl 3-7 Eylül tarihleri ​​arasında yapılması planlanıyor. 2020 Telluride Film Festivali, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi.

Festival Yönetimi filmlerini önümüzdeki haftalarda programında açıklayacak


ABD’deki vaka sayısının artırılması, festival alanına ulaşma zorluğu ve festivalin küçük bir alanda organize edilmesi festivalin iptal edilmesinin nedenleri arasındadır.

You May Also Like:  Diriliş "Ertuğrul" 18.Bölüm

Tribeca veya SXSW gibi festival yönetimi internet üzerinden gösterim düzenlemez. Bunun nedeni, festivalin doğal yaşamı etkilemeye devam ettiği bir bölgede, Colorado kırsalındaki dağlar arasında yapılmasıdır. yüzünden internet üzerinden Gösterimler, festival izleyiciyle buluştuğunda Telluride’de lojistik bir sorun olarak var.

Öte yandan, festival yönetimi iptal edilmiş olsa da, bu hafta programa dahil olan filmleri önümüzdeki haftalarda açıklayacak. İyi bir seçim hazırladıklarını söyleyen festival yönetimi, insanların bu filmleri yakından takip etmesi gerektiğini söylüyor. Filmlerle ilgili yeni gelişmeleri web sitemizden festival programında takip edebilirsiniz.

Kaynak: Son başvuru tarihi

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ESKİ OYUNCAKLARIN GERİ KAZANILMASI İÇİN 23 EĞLENCE YOLLARI || ANNE BABALAR İÇİN AKILLI HACKS

Apple, iPhone 12 ile Lightning Kablosunu Değiştirebilir