Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in

Kulaklarınız kırmızı ise dikkatli olun! – Hastalığı anlatır



Kulakların kırmızı ise dikkatli ol! – Hastalığı anlatır

Gizemli insan organlarından önde gelen ve 200’e varan şifa noktası içeren kulaklara hususi tedaviler vardır.

‘a gore insan kulağı, onu öteki tüm canlılardan ayıran bir parmak izi işlevini yerine getirme kabiliyetine haizdir. Bazı kişilerin kulaklarındaki kırışıklıklar, yaşadıkları bir hastalığa işaret eder.

Kulaklarınızın rengi soluksa ve kulak derisi ölüyse bu, kişinin birçok vitamin eksikliği olduğu anlamına gelir. Kulaklar kırmızıya dönerse, bu böbrek hastalığının bir işaretidir.

Meme başı ve kulağın üst kısmı oldukça belirgin, koyu kırmızı bir durumda ise vücutta pek oldukça hastalık var anlamına gelir.

Kulakların koyu kırmızı renkte olması beyindeki bazı problemler mevzusunda insanları uyarmaktadır. Kulaklarında ilerleyen kızarıklık olan bir şahıs bellek kaybı, baş dönmesi ve bazı ruhsal kusurlar yaşar.

Kulakta iç organlara bağlı ortalama 200 nokta bulunur ve bunlara girilerek (dokunma, masaj yapma vb.) Birçok hastalığı önlemek mümkündür. Acupressure eski Çin’de yaygın olarak kullanılıyordu.

Gün süresince tertipli olarak kulakta minimum 9 noktayı sıkarak sağlığınızı korumak mümkündür.

Kulağın en yüksek kısmını gün içinde tertipli olarak sıkarak sırt, kas ve kemik ağrıları ile sırt ve omuz problemlerine pozitif tesir edebiliriz.

Gün içinde üst kısmın alt kısmına masaj yapılarak ve sıkılarak iç organlar, burun, boğaz, kalp damar ve beyin hastalıklarına da nüfuz etmek mümkündür (bunu mandalla yapmak daha iyidir).



Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

You May Also Like:  Balkabağının yararları nedir? Tarçınlı balkabağı karışımı ne işe yarar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

… Hande Erçel

|| en un día como hoy exactamente hace cinco años, 23 de enero del 2015, asist… Ana de Armas

Back to Top