in

GÜNE BAŞLAMAK İÇİN 25 LEZZETLİ KAHVALTILIK TARİFİ

5 DAKİKADA HAZIRLANAN KOLAY VE LEZZETLİ KAHVALTI FİKİRLERİ

Hep aynı şekilde kahvaltı etmek yorucu olabilir. Ben de bugün size hem tatlı hem de tuzlu kahvaltılar için beğeneceğiniz en iyi kahvaltılık fikirlerimin ve tariflerimden bazılarını veriyorum.
Bir dilim ekmeğin üstüne bardağın dibiyle bastırın, tavada biraz kızartın, sonra çökük yere bir yumurta kırın. Biraz pişirin ve afiyet olsun.
Birkaç yumurta alın, sarılarını ayırın, beyazlarını çırpın. Sonra üstüne yumurta beyazlarını da ekleyip pişirin. Hazır olunca ikiye bölün ve üstü üste koyarak bu lezzetli kabarık yumurta pastasını servis edin.
Ekmekle tatlı bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Bir dilim ekmek alın ve merdaneyle yassıltın. Biraz Nutella sürün ve fındık ekleyin, rulo yapın ve tavada kızartın.

Zaman Bilgileri:
0:07 – Lezzetli yumurta tarifi
2:23 – Kızarmış dondurmalı ikramlık
4:47 – Erimiş peynir ve jambonlu omlet
7:04 – Elmalı pankek tarifi
9:17 – Kahvaltılık gevrek barları
11:35 – Rulo omlet tarifi
14:18 – Yoğurtlu dondurma

Bu video eğlence amaçlı hazırlanmıştır. Eksiksizlik, güvenlik ve güvenilirlik konusunda hiçbir garanti vermemekteyiz. Bu videodaki bilgilerden herhangi birini kullanmanız durumunda risk tamamen kendinize aittir ve hasar veya kayba uğramanız durumunda hiçbir sorumluluk tarafımıza ait olmayacaktır. Bunu aynı şekilde tekrarlamayı planlayan kişi, verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunda tüm sorumluluğu kabul eder.

You May Also Like:  Dünyanın En Acı Biberleri ve Sosları

Bu video, oyuncularımızın kontrollü bir ortamda yaptığı etkinlikleri içerebilir – aynı şekilde tekrarlamayı planlarsanız lütfen verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunu dikkate alın.

5 Dakikada Hallet KIZLAR kanalına abone olmak için

Stok malzemeleri (fotoğraflar, çekimler ve diğer):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alçıyla Başa Çıkmak için 12 Pratik Bilgi / Alçı ile Nasıl Hayatta Kalınır

PERHİZ YAPTIĞINIZDA || GERÇEK YEMEK SEVERLER İÇİN 21 EĞLENCELİ FİKİR