in

Gribe karşı en iyi doğal ilaçlar. Halk hekimliği tarifleri


Uzmanlar, gribin ilk belirtilerinde güçlü antiviral özelliklere sahip doğal ilaçların kullanılmasını önermektedir.

Bu ilaçlar gribin seyrini hafifletir ve birçok durumda çeşitli komplikasyonları önler. Rus uzmanlar bu tür en güçlü araçları listeledi.

Aloe Vera

Rus medyasına göre bu bitki bağışıklık sistemini güçlendiriyor, virüslerle savaşıyor ve grip semptomlarını hafifletiyor. Aloe suyunu aynı miktarda balla karıştırın ve günde 2-3 defa 1 xq alın.

Sarımsak

Güçlü bir antiviral ve antimikrobiyal etkiye sahip olan sarımsak, grip ve soğuk algınlığı için en etkili doğal ilaçlardan biridir. Salatalara sık sık sarımsak ekleyin. Ayrıca özel sarımsak suyu da hazırlayabilirsiniz. Bir karıştırıcıya 5 diş sarımsak koyun, üzerine 1 bardak sıcak (sıcak değil) su dökün, soğuyunca süzün, 1-2 xq bal ekleyin. Gün içinde her seferinde 1-2 xq infüzyon.

Zencefil

En güçlü antivirallerden biridir. Zencefil-limon çayı grip ve soğuk algınlığı semptomlarını hafifletir, öksürük ve soğuk algınlığına yardımcı olur, bağışıklık sistemini güçlendirir, iyileşmeyi hızlandırır. Ayrıca çaya bal da ekleyebilirsiniz.

Sarı zencefil

Uzmanlar, grip ve soğuk algınlığının ilk belirtilerinde bal ve kuş üzümü ile süt içilmesini tavsiye ediyor. Bu karışım güçlü bir antiviral ajandır. 1 fincan çok sıcak olmayan süte (yaklaşık 40 C) 1 cg havuç ve 1 xg bal ekleyin, karıştırın ve sipariş edin.

You May Also Like:  Horlama İçin Hangi Doktora Gidilir?

Kaynak 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalbi genç ve sağlıklı tutan bir MEYVE

Kazanları doğru kullanın, gaz tüketimini% 30 azaltın – VİDEO