in

iPhone 12 Pro’nun beklenen DxOmark kamera puanı!


Kamera tarafında oldukça iddialı olan iPhone 12 ailesi için Apple, bilhassa LiDAR sensörü ile fark yaratmayı hedefliyordu sadece iPhone 12 Pro kamera puanı beklenenin altındaydı. DxOMark’ın değişik şekillerde kontrol etmiş olduğu telefonun kamerası kendisini dördüncü sırada buldu. İlk sırada yer almayan Huawei Mate 40 Pro, 136 puanla ilk sırayı koruyor. iPhone 12 Pro, 128 puanla Xiaomi Mi 10 Pro ile dördüncü sırayı paylaşıyor.

iPhone 12 Pro’nun kamera puanı açıklandı(*12*) Bildiğiniz şeklinde Apple’ın iPhone 12 tarafında en iddialı konulardan biri kamera oldu. Kamera tarafında testleri merakla bekleyenler için DxOMark puanı açıklandı. İPhone 12 Pro’nun arka kamerasını kontrol eden ekip, bilhassa videoda son aşama iyi performans gösterdiğini söylediği telefonun beklenen yakınlaştırma noktasının arkasında kaldığını söylüyor.

DxOMark, fotoğraf söz mevzusu olduğunda telefonu 135 şeklinde yüksek bir puanla onurlandırıyor. Video çekiminde 112 puan almayı başaran iPhone 12 Pro’nun kamera özelliği yakınlaştırma bölümünde yer ediniyor.

iPhone 12 Pro kamera puanı

2x optik zoom tarafında performansı beğenilmeyen telefonun zoom tarafında bir tek 66 puan alabildiği görülüyor. Bu, genel puanın düşmesine niçin olur. Bu hala belirtildiği kadarıyla iPhone 11 Pro Max DxOMark puanlarına kıyasla daha yüksek ve bakıldığında en yüksek puan Apple aleti şeklinde görünüyor. Son zamanlarda sana hatırlatmak için iPhone 12 Pro ekran tarafı becerileri de ortaya çıktı.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/iphone-12-pro-nun-uzen-kamera-dxomark-puani

You May Also Like:  Twitter, etkileşim artıran özelliğini duyurdu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Diz Ağrısına Hangi Bölüm Bakar ?

Kamera çıkıntısıyla Oppo Find X3 Pro tasarımı