in

Samsung otomobil devleri ile ortak oluyor


Teknoloji devi Samsungdün fark etti 2021 Galaxy Ambalajsız etkinlikte yeni nesil otomotiv özelliklerini duyurdu. Samsung, SmartThings işlevselliğini otomotiv özellikleriyle genişletti. Bu yenilikle Samsung Audi, BMW, Ford ve Genesis ile dijital anahtar bir dernek oluşturmak.

Android Auto, SmartThings ile de çalışabilir

Samsung’dan Android Autonın-nin SmartThings Bu, vasıta sahiplerinin artık araçlarını ve ek olarak klima kontrolü şeklinde denetim sistemlerini uzaktan çalıştırıp durdurabileceği anlamına geliyor.

Samsung Y Google‘nın-nin Android Auto Deneyiminizi geliştirmek için yaptıkları yakın emekler yeni gelişmelerin kapısını açtı. Samsung Y Google kullanıcıları, geliştirdikleri sisteme daha tanıdık ve sezgisel bir vasıta içi arayüzle karşılar. Bununla birlikte Android Otomobilnın-nin SmartThings Bunun da işe yaraması, akıllı evinizi otomobilinizden denetim edebileceğiniz anlamına geliyor.

Eve geliyor işlevi ile Android Auto Kazan, ışıklar ve garaj kapısı şeklinde işlevleri buradan yönetebileceksiniz. Bu teknoloji ile robotik süpürge ve çamaşır makinelerinin bile denetim edilebileceği söyleniyor.

Daha ne Samsung, arabaların ve telefonların birbirleriyle yazışma kurmasına izin vermek için ultra geniş bant teknolojiyi kullanmak dijital anahtar uzmanlığınızı kucaklayın. Bu teknoloji yardımıyla otomobiliniz kapıya ulaştığınız anda otomatikman açılacaktır.

Son olarak, dijital anahtar teknolojisinin yalnızca seçkin otomobil üreticileri için sınır olduğuna inanılıyor. Bu görüşe gore Samsung yeni özellik Audi, BMW, Ford ve Genesis seni sınırı olan tutacak.

You May Also Like:  Samsung’dan çok sevindirecek güncelleme kararı!

Şimdilik SamsungAnahtar hızla gelişen teknolojinin uygulanması hakkında oldukca azca şey bilinmektedir. Samsung daha ne elma Benzer biçimde ultra geniş bant teknolojisini kullanan yeni nesil bir dijital anahtar üstünde çalıştıklarını teyit etmek, rakibinizin dikkatini dağıtır.

Yeni nesil dijital anahtarın bu yıl piyasada olması umut ediliyor.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/samsung-otomobil-devleri-ile-ortak-oluyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

The World May Have More Than 4 Layers

Spotify hesap silme nasıl yapılır?