Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in ,

En ucuz kozmetik ürün – DİŞ MACUNU. Bilmediğin faydalar



En ucuz kozmetik ürün – DİŞ MACUNU. Bilmediğin faydalar

Diş macunu yalnız dişlerin sağlığı ve güzelliği için değil yüz cildi için de kullanılabilir.

Diş macununun cilt üstünde fazlaca iyi antiseptik, beyazlatıcı ve kurutucu tesiri vardır, sivilce ve sivilceleri giderir, cildi sıkılaştırır.

kozmetik amaçlı yalnız beyaz hamurun kullanıldığını belirtir.

Sivilcelerden kurtulmak için macunu sivilcenin üstüne nokta şeklinde sürün ve 30 dakika sonrasında sudan geçirin. Bunu günde birkaç kez yapın. Akne beyazlaşabilir, kuruyabilir ve daha süratli kaybolabilir.

Yüzünüzün büyük bir kısmında kızarıklık ve sivilceler var ise, daha kuvvetli bir deva hazırlayın. 1 tablet aspirini ezin, birazcık su ekleyip karıştırın, diş macunu ilave edin, yine karıştırın, cilde uygulayın, 15 dakika beklemeye alın ve peşinden durulayın.

Cildi beyazlatmak için macunu limon suyuyla karıştırın (yulaf lapası olarak alınmalıdır), cilde uygulayın, 15 dakika sonrasında durulayın.

Cilt için süratli maske tarifi

Cildinize kalınca bir katman halinde diş macunu sürün, 5 dakika beklemeye alın, peşinden durulayın. Bu rahat maske cildi fazlaca iyi tonlar ve beyazlatır.

Dikkat!

Diş macununu kozmetik olarak kullanmadan ilkin cildinin ufak bir bölgesine sür. Deride gözle görülür bir kızarıklık yada kaşıntı var ise, bu bir alerji bulunduğunu gösterir. Bu durumda macunu kullanmayın.

Ek olarak kozmetik bir ürün olmadığı için diş macununu kötüye kullanmayın. Haftada 1-2 kez diş macunu ile maske yapmak yeterlidir.





Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

You May Also Like:  Japon kadınlarının güzel saçlarının sırları

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çin’de 5 damla bu yağdan 1 ayda kellik ve saç dökülmesinden kurtulurlar.

Sevgililer Günü Mesajları – 2021

Back to Top