in

Lazer epilasyon nedir? -Cilt güzelliği


Lazer epilasyon, lazer epilasyon hasarı nedir ve lazer epilasyon iyi mi yapılır? Bu bir saç dökülmesi ve saç dökülmesi yöntemidir.Birçok şahıs fazla kılları almak için bu yöntemi önermekte ve önermektedir. Bu yöntem, fazla kılları gidermek için lazer enerjisi kullanır ve cilde zarar vermeden bir lazer ışını yayma işlemidir. Saçın kökleri tedavi edilerek ısıtılması işlemi de denilebilir.

Bu birçok kişinin tercih etmiş olduğu yöntemdir.Bir fazlaca şey yaptıktan sonrasında bacaklarda, kollarda, koltuk altlarında, yüz ve bikini bölgesindeki fazla kılları ve fazla kılları gidermek için lazer epilasyon uygulamıyoruz.Şimdi bak Lazer epilasyon nedir? Lazer epilasyon iyi mi yapılır?? , Herhangi bir ziyanı var mı? Bilmek istediklerimi sizinle paylaşmak isterim.

Lazer epilasyon nedir?

Vücudunuzun pek fazlaca yerinde istenmeyen tüyleri almanın birçok yolundan önde gelen cımbızdan yada ağda ve ağrıdan yorulduysanız, lazer epilasyon ideal seçiminiz olabilir. Çin’de bilhassa son yıllarda istenmeyen tüylerin alınmasında en etkili yöntem lazer epilasyondur. Peki ya lazer epilasyon? Bana zarar verecek mi? Sual sormanıza ve kendinizi korkutmanıza gerek yok. Lazer epilasyonun emek verme yöntemi, istenmeyen tüylerin köklerden uzaklaştırılması esasına dayanır.

Lazer epilasyon iyi mi yapılır?

Lazer epilasyon prensibi aslına bakarsak fazlaca kolay ve kolay bir yöntemdir. Lazer epilasyon aleti ile meydana getirilen epilasyon yönteminde cilt uzmanı tarafınca manuel olarak denetim edilen bir aygıt, saç bölgesine lazer enerjisi gönderir. Kılın köküne ulaşan lazer enerjisi saçın işlevini kaybetmesine niçin olabilir. Sadece bilinmesi ihtiyaç duyulan bir şey, lazer enerjisinin o sırada uzayan tüyler üstünde etkili olduğudur. Bu yüzden tek bir bölüm yetersiz olduğundan 3-4 kesitte saçlar alınabilir.

You May Also Like:  Sağlıklı Saç Uzatma Yöntemleri

Lazer epilasyon için kimler uygundur?

Lazer epilasyon tedavisi için cımbız, ağda, ağda ve şekilleri yüksek başarı oranıyla kullanmak istemeseniz de her insana ve her cilt tipine uygun olmayabilir. Mesela fazlaca karanlık kişilerde lazer epilasyonun pozitif yönde bir tesiri olmayacaktır. Ek olarak açık renkli tüyleri olan kişiler lazer epilasyonda pozitif yönde netice alamazlar. Kısacası lazer epilasyon için en iyi kişiler açık tende ve siyah tüylü kişilerdir.

Lazer epilasyonun tehlikeleri nedir?

Lazer epilasyon hayata geçirmeye karar verdiğinizde, ihtimaller içinde yan etkisinde bırakır ve hasarlar mevzusunda sizi bilgilendirdiğinizden güvenli olun. Hiçbir uzman yan etkisinde bırakır ve zararlar mevzusunda güvence veremez. Lazer epilasyon hasarı kalıcı yada geçici olabilir, bu da saçın durumunu ve tedavi süresini belirler. Lazer epilasyonun klinikler, doktorlar ve uzmanlık yerlerindeki zararları ve yan tesirleri en düşük seviyededir.Lazer epilasyon sonrası yan etkisinde bırakır

  • döküntü
  • şişme
  • Deride kabarma ve soyulma
  • Cilt lekeleri
  • Nefes cilt

Bu yan etkilerden kaçınmak için lütfen klinik ilaçları dikkatli seçin. Ek olarak lazer epilasyon yaptırmaya karar verirseniz personelin dinlence getirmesi yararlı olabilir. 1-2 hafta direkt güneş ışığına maruz kalmamalısınız. Ek olarak lazer epilasyon esnasında ağda yapmak tüyleri almanın doğru yolu değildir.

Lazer epilasyon bikini bölgesine uygun mu?

Lazer epilasyon çoğu zaman bikini bölgesine ve genital bölgeye uygulanır. Bikini bölgesinde lazer epilasyon yapanlar saçlarını almak isterler. Bikini bölgesinde epilasyon yaptıran kişiler 6 seanstan sonrasında net sonuçlar alabilirler.

You May Also Like:  Kepekten Kurtulmanın 5 Doğal Yolu

Lazer epilasyon fiyatı

Lazer epilasyon fiyatı ve lazer epilasyonun güncel fiyatı bulunduğunuz yere bakılırsa farklılık gösterse de averaj fiyat nedir;

Hanım adam
alan İşlem fiyatı alan İşlem fiyatı
Tüm vücut 600 Türk Lirası Tüm vücut 1000 Türk Lirası
koltukaltı 50 TL Kaşların içinde 50 TL
Alt bacak 290 Türk Lirası ense 58 Türk Lirası
Tam bacak 400 Türk Lirası cinsel organlar 382 TL
Cinsel bölge 150 TL göğüs 382 TL
Tam yüz 100 TL Sakal üstü 75 Türk Lirası
Bıyık 50 TL Göğüs ve omuzlar 550 Türk Lirası
Bikini 75 Türk Lirası omuz 250 Türk Lirası
Çene 50 TL Sırt ve omuzlar 600 Türk Lirası
Yarım kollu 200 Türk Lirası Geri 450 Türk Lirası
karın 50 TL Tam kol 300 Türk Lirası
Göğüs içinde 50 TL boyun 50 TL

Lazer epilasyon hakkında bilinmeyen

Lazer epilasyon ile ilgili malum hataları sizler için derledim. Bu tarz şeyleri açıklığa kavuşturmak isterim. Ilkin malum hatayı ve yanına gerçeği yazıyorum.

Bir tek bayanlara uygulanabilir: Aslına bakarsak adam ve bayanlara da rahatça uygulanabilir. mesele değil.

Acı verici: hakkaten acı hissetmiyorsun. Orta derecede ağrı hissedeceksiniz. Ağrıya ve tedavi bölgesine olan duyarlılığınıza bağlıdır.

Oldukça pahalıdır: Hayır, seans başına fiyatlandırılır ve düşündüğünüz kadar pahalı değildir. Aslına bakarsak kalıcı olduğundan pahalı bir tedavi olarak görülmemelidir.

4-5 yıl sonrasında saçlar yeniden uzar: Aslına bakarsak tertipli kullanırsanız saçlar yeniden çıkmaz.

You May Also Like:  Ruj Sürme Teknikleri

Lazer epilasyon kalıcı mıdır?

Lazer epilasyon ile fazla tüylerin kalıcı olarak giderilmesi için averaj 6 ila 6 tedavi seansı gerekir. Lazer epilasyonun kalıcı hale gelmesi için adamların 20 yaşına kadar, hanımefendilerin 28 yaşına kadar olması gerekmektedir.

Lazer epilasyon tesiri ne kadar sürer?

Lazer epilasyon sonrası geçerlilik süresi 3-4 gündür. Ortalama 4 gün sonrasında cilt yüzeyinde kıllar belirdi.

Lazer epilasyon kısırlığa niçin olur mu?

Lazer epilasyonun kısırlığa yol açıp açmayacağı ve lazer epilasyonun kısırlığa niçin olup olmayacağı en yaygın sorunlardan biridir. Lazer epilasyon, bilhassa genital bölgede birçok kişinin kafasında sual işareti bırakmıştır. Lazer epilasyon kısırlığa niçin olmaz ve yumurtalıklara zarar vermez. Lazer epilasyonun yumurtalıklara zarar verip vermeyeceği sorusuna yanıt vermek gerekirse, yumurtalıklara asla zarar vermez, bu yüzden ışık huzmesi yumurtalıklara ulaşmaz.

Lazer epilasyon için kaç tedaviye gereksinim vardır?

Etkili sonuçlar elde etmek için averaj 6 ila 6 tedavi kursu gerekir. Genel anlamda konuşma durumu saç yoğunluğuna ve kişinin yaşına bakılırsa değişebilir.

Lazer epilasyon tedavileri arasındaki aralık ne kadar olmalıdır?

Lazer epilasyonunun toplam tedavi süresi averaj 1 ila 1,5 yıl, vücut bölgeleri için tedavi kursu 5-6 kurs ve yüz bölgeleri için tedavi kursu 7-8 kurs deneyebilir. Tedavi aralığı yüz için 1 ila 1,5 ay, vücut bölgesi için 2 ila 2,5 aydır.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Products for your home by Zeynep Ilıcalı:

Desinfectante de manos sin alcohol tan eficaz contra el virus COVID-19 como las versiones a base de alcohol