in

Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakımı Sırları


Gerçek şu ki, bir insan doğduğu anda yaşlanmaya başlar. Yaşadığımız her gün vücudumuzda büyük değişiklikler oluyor, hücrelerimiz yenileniyor, cildin yapısında değişiklikler görülmeye başlıyor. Bu süreç gençlerde pek fark edilmez ama yaşla birlikte belirginleşir. Yaşlanma karşıtı cilt bakımı genellikle 30’lu yıllarda başlar. Gençliğinizde cildinize bakma konusunda ne kadar çok endişelenirseniz, cildiniz o kadar sıkı olur ve bakımı o kadar kolay olur.

İyi bir cilde sahip olmanın en önemli kuralı doğal güzelliktir cilt bakımı düzenli yapın ve cilt bakımınızı tamamlayan kremler kullanın.

30 yaşından sonra cildimizde oluşmaya başlayan kırışıklık, sarkma, kuruluk ve nem kaybını önlemek için uymanız gereken bazı kurallar vardır.

Doğal yaşlanma karşıtı cilt bakımı formüller, cildi sağlıklı tutan doğru beslenme, egzersizler en büyük silahınız olacak

Senin için yaşlanma karşıtı cilt bakımı İpuçları ve sırları derledim ve hazırladım;

Doğal yaşlanma karşıtı güzelliğin bir ipucu ile

  • Günde 8 bardak su tüketmeye alışmalısınız. Unutmayın, kuru cilt her zaman daha erken yaşlanır. 30 yaşına geldiğinizde 40 yaşında görünmek istemiyorsanız sadece su değil, bitki çaylarını da gün içinde rahatlıkla tüketebilirsiniz.
  • Cildinizi zararlı güneş ışığından (UV) koruyun. Güneşin zararlı ışınları cildin kurumasına neden olurken aynı zamanda cilt kanserine davetiye çıkarır. Güneşli günlerde dışarı çıkıyorsanız, zorluk çekiyorsanız koruma faktörlü güneş kremi kullanın.
  • Düzenli cilt temizliği. Gözeneklerin tıkanması sizi kirli ciltten daha yaşlı gösterebilir.
  • Kırışıklıkları gidermenin en iyi yolu, ortaya çıkmaya başladığında müdahale etmektir. Bir yen ile başlayan bir kırışıklığı daha kolay giderebilirsiniz. Özellikle göz çevrenizde kırışıklıklar varsa bu Göz çevresindeki kırışıklıklar nasıl giderilir. Yazımızı okuyabilirsiniz.
  • Sağlıklı, düzensiz, düzensiz beslenme alışkanlıkları edinin cildin erken yaşlanmasına neden. Kötü beslenmenin kilo alımını, hastalığı ve depresyonu tetiklediği bilinmektedir. Kilo alımı cildin yaşlandıkça gerilmesine, sarkmasına neden olur. Kilonuzu korumak için günde yarım saat yürüyüş veya evde yapabileceğiniz 12 dakikalık aerobik çok faydalı olacaktır.
  • Bir şeyler için endişelenmeyi bırakmalısın. Bir araştırmaya göre mutlu insanlar daha fazla endorfin salgıladıkları için daha huzurlu stresten uzak dururlar. Endorfinler kanser hücrelerini tespit eder ve bağışıklık sistemini uyarır, cilt kanseri üzerindeki etkileri tartışılmazdır.
  • Genç kalmak, canlı ve gergin bir cilde sahip olmak istiyorsanız yüz yogasını bilmenin tam zamanı diyebiliriz. Bu doğal yöntem ile yüzünüzdeki kan dolaşımı hızlanacak ve bu kasların çalışmasını sağlayacağı için cildiniz daha canlı ve gergin olacaktır. Her gün tembel hissetmeden yapmalısınız, etkisini zamanla göreceksiniz.
You May Also Like:  Sadece iki doğal bileşenle kırışıklıkları giderin - Her cilt için etkili bir maske

Daha fazla yok yaşlanma karşıtı cilt bakımı Öneriyi öğrendiniz. Cildinizin daha güzel görünmesi için ellerinizde sigara ve alkol tüketimini bırakıp güneşe dikkat edin, cildinize gerekli değeri verdiğinizde mutlaka elde edersiniz. Daha ileri yaşlanma karşıtı Krem kullanarak kırışıklıkları gidermek mümkündür.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiwi Benefits & Harm – What Are the Benefits

Kuşkonmaz Nedir? Faydaları Nelerdir? – Faydaları Nelerdir