in

Pınar Gültekin Nerede? Üniversite Öğrencisi Pınar Gültekin Muğla’da Kayboldu


Tunceli’de üniversite öğrencisi olan Gulistan Doku, geçen yıl Ocak ayında şüpheyle geçti. Geride hiç iz bırakmayan Gülistan Doku’dan haber alınmamasına rağmen, Muğla Pınar Gültekin’de 27 yaşındaki üniversite öğrencisi bu kez ortadan kayboldu. Pınar Gültekin’den 4 gündür haber alınmadı. Gültekin’in arama çalışmaları devam ediyor. Ayrıntılara birlikte bakalım.

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi

Pınar Gültekin

Muğla’nın Ulay ilçesinin Akyaka ilçesinde yaşayan Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da evini terk etti. Aynı gün ailesi en fazla 15.00’de Gültekin’den haber alamadı.

Pınar Gültekin bulundu?

İstanbul’da yaşayan abla Gültekin’in ablası Sibel Gültekin şunları söyledi:


“En son Perşembe günü saat 15.00’de onunla konuştum. Menteshe bölgesindeki bir alışveriş merkezinde olduğunu söyledi. Sonra telefonu kapattı ve ona tekrar ulaşamadık.”

Pınar’dan 3 gün boyunca haber alamayan ailesi Akyaka Polis Alay Komutanlığı’nın kayıp olduğunu bildirdi. Duyurudan sonra jandarma genç kızı aramaya başladı

Pınar Gültekin bulundu?

4 gündür duyulmamış genç kadının arayışı devam ediyor. Rahibe Sibel Gültekin, erkek kardeşinin Akyaka’daki evinde kaldığını söyledi;


Durumu gerekli yerlere bildirdik. Ertesi gün Akyaka’da görülmedi. “dedi.

Gültekin arkadaş bulmak için bir iş kurdu. Sibel Gültekin ise; “Çok endişeliyiz, görenleri lütfen bize bildirin” dedi.

Pınar’ın ortadan kaybolması da sosyal medyada gündemdeydi. PınarGültekinNerede etiketini birçok kişi paylaştı. Polis ve jandarma arama operasyonlarına devam ediyor.

Pınar Gültekin bulundu?

Kaynak: 1

You May Also Like:  Gerçekten Çok Faydalı En İlginç 10 Japon İcadı –

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Kaynak: listelist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Koronavirüs Havadan Yayılıyor mu? Uzmanlara Göre Yeterli Kanıt Yok

San Andreas, Unreal Engine 4 ile Görünümü (Video)