in

Monster’ın efsane WASD etkinliğini sizler için özetledik!


Küçük bir bilgisayarcıdan dünyaya açılan Monster Pocket book, artık geniş kitlelerce tanınıyor. ShiftDelete.Internet olarak birçok ürün ve aksesuarını incelediğimiz Monster, dün akşam yılın en büyük on-line etkinliği Monster #WASD ile karşımıza çıktı. Sizler için önemli haberleri bir araya getirdik.

Monster #WASD etkinlik özeti

Dilerseniz sözü uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Shiftdelete.web

Monster Pocket book’a ulaşmak için: https://bit.ly/3xasgo5

Monster Pocket book Kurucusu ve CEO’u İlhan Yılmaz‘ın açılışını yaptığı etkinlikte Intel’den Koray Yıldız, Kojima Prodüksiyon’dan Jay Boor, NVIDIA’dan Mark Aevermann ve Microsoft’tan Stephen Broadwell de bazı konuşmalar gerçekleştirdi.

Etkinlik süresince yeni ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapmanın ötesinde, oyuncular, espor hayranları, kreatif içerik üreticileri ve girişimciler için hayata geçirdiği proje ve inisiyatiflerini de anlatan Monster Pocket book, yeni bir Unicorn olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tanıtımı yapılan ürünler arasında Monster Pocket book’un masaüstü bilgisayarları saf dışı bırakan performans değerleriyle şaşırtan yeni mannequin dizüstü bilgisayarları, Pusat serisi yeni oyuncu aksesuarları, mekân bağımsız çalışanlar için geliştirilen ev-ofis ürünleri ve yayıncılar için üretilen yayıncı ekipmanları öne çıktı. Monster Notebooklar ve Monster Pusat markaları ile son bir senede 100 binden fazla ürün satışı gerçekleştiğini açıklayan şirket, haziran ayı ortasında satışa çıkardığı yeni ürünleriyle kullanıcılarına daha fazla performans, daha fazla güç ve daha fazla mobilite sözü verdi.

You May Also Like:  BiP son 24 saatte 1 milyon 124 bin yeni kullanıcı kazandı

Monster Pocket book dizüstü bilgisayarlar, Intel’in daha fazla performans sağlamak için gerekli olan işlem parçacığı ve çekirdek sayısını düşüren 11. nesil işlemcilerinin yapay zekâ teknolojisi ve yeni 30 serisi NVIDIA ekran kartlarının, RT Çekirdeklerinin, Tensör Çekirdeklerinin ve duraksız işlem özelliğine sahip çoklu işlemcilerin performans değerleri ile yepyeni bir seviyeye geçiş yaptı. Abra, Tulpar, Semruk, Huma ve Markut serisinin yeni nesil teknolojisini kusursuz ekran deneyimi, ergonomi, hafiflik ve estetik tasarımlar tamamlıyor.

İstanbul Kartal’da dev bir showroom ve operasyon merkezi

Monster #WASD’ta yeni yatırımlarını da kullanıcılarıyla paylaşan Monster Pocket book, Kartal’da toplam 6.000 m2’lik dev bir showroom ve operasyon merkezi açacağını duyurdu. Üretim, lojistik, teknik servis ve müşteri deneyim alanı olarak hizmet sunacak bu yeni yatırımın 2021 içinde tamamlanması bekleniyor. Günde 1.000 adet pocket book üretebilecek kapasiteye sahip bu yeni merkez ile Türkiye ve Avrupa operasyonlarını güçlendirmeyi hedefleyen şirket, bu merkezin aynı zamanda oyun ve espor dünyası için bir buluşma noktası olmasını amaçlıyor. 

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.web/monsterin-efsane-wasd-etkinligini-sizler-icin-ozetledik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

The jumping robot Spacebok was introduced by the European Space Agency!

First Quantum Entanglement photo shared