in

Paul Walker, yeni Hızlı ve Öfkeli’lerde yer alabilir


Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filminin yönetmeni olan, aynı zamanda 10 ve 11. filmleri yönetecek olan Justin Lin, Paul Walker tarafından canlandırılan Brian O’Conner karakteriyle ilgili konuştu. Yönetmen karakteri geri getirmenin yollarını aradıklarını belirtti.

Cine POP isimli siteye konuşan Lin, O’Conner’ın son iki filme dönüşü fikrini tartıştıklarını ve CGI yöntemi ile en sağlık veriyi nasıl elde edeceklerini araştırdıklarını söyledi.


Hızlı ve Öfkeli 9 filminden yeni fragman geldi

Pandemi nedeniyle daha önce defalarca ertelenen fenomen movie serisi Hızlı ve Öfkeli 9’dan yeni fragman geldi. Yayınlanan fragman, filmle ilgili birçok iddiayı da doğruluyor.

Paul Walker her gün düşündüğümüz bir konu

Yönetmen açıklamasında, “Açıkçası Paul ve karakteri Brian, seriye devam edebilmemizin ruhunu ve kalbini temsil ediyor. Bu benim çok hoşuma giden bir şey. Onu geri getirmek bizim her gün düşündüğümüz bir konu” ifadelerini kullandı.

Karakterin evrende canlı tutulma kararının kendisi yokken alındığına vurgu yapan Lin, “Bu karara saygılıyım. Sonunda ne yapmayı umduğumuz konusunda kendime güvenmem gerekiyor” dedi.

paul-walker-hizli-ve-ofkeliye-geri-donebilir

Paul Walker, 2001’de başlayan Hızlı ve Öfkeli serisinde 2013’teki ölümüne kadar Tokyo Drift harici bütün filmlerde rol aldı. 2013’teki trajik ölümünün ardından, serinin 7. filmi ileri bir tarihe ertelendi. Daha sonrasında ise yönetmen James Wan ve Common stüdyoları oyuncuyu onurlandırmak için filmde Walker’a yer vermeyi kararlaştırdı. Filmde Paul’u iki erkek kardeşi Cody ve Caleb Walker oynadı. İkisi de oyuncuya benzerliği sayesinde ek çekimlerde sırıtmadı.

You May Also Like:  İlk 3D baskılı çelik köprünün açılışı yapıldı

Filmlerde kullanılması planlanan taktiğe Star Wars serisinden aşinayız. Zira Carrie Fisher’ın Rise of the Skywalker‘daki sahneleri CGI ile önceki filmden alınan görülmemiş görüntülerle birleştirildi.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.internet/paul-walker-yeni-hizli-ve-ofkelilerde-yer-alabilir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

The reason for the explosion of the Crew Dragon capsule revealed

Atmosphere hope for life on Mars? –