in

Whatsapp İnstagram ve Fb, Kullanıcılarını Hayal Kırıklığına Uğrattı


Whatsapp, İnstagram ve Fb, Kullanıcılarını Hayal Kırıklığına Uğrattı

Fb, Instagram ve WhatsApp, dünya çapında yaklaşık bir saatliğine kapalı kaldı ve sosyal medya kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı ve bağlantı kuramadı.

Platformun kendi Messenger hizmeti de dahil olmak üzere tamamı Fb’a ait olan sosyal araçların ilk olarak Cuma günü saat 15: 30’dan itibaren kullanılamayacağı bildirildi.

Instagram’ı çevrimiçi olarak ziyaret eden kullanıcılara, başka hiçbir bilgi verilmeden ‘5xx Sunucu Hatası’ yazan basit bir hata mesajı gösterildi.

Downdetector.com’daki raporların yüzde 63’ü ‘tam bir kesinti’ olduğunu öne sürmesine rağmen, bazı Fb kullanıcıları uygulamada oturum açabildi.

Bir Fb sözcüsü Enterprise Insider‘a şunları söyledi: ‘Bugünün erken saatlerinde teknik bir sorun, insanların bazı Fb hizmetlerine erişimde sorun yaşamasına neden oldu.

“Bu sorunu herkes için çözdük ve herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Fb’un sahip olduğu hizmetler için downdetector hakkında ani bir artış oldu ve kesinti tüm Fb sosyal ürün hattını etkiledi.

Kullanıcılar, arkadaşları, aileleri veya iş arkadaşları ile bağlantı kuramama konusundaki hayal kırıklıklarını ifade etmek için sosyal medyaya başvurdular.

Fb kesinti hakkında henüz yorum yapmazken, Instagram ile DownDetector’a sorun bildirenlerin yüzde 77’si haber akışlarında, yüzde 11’i net sitesinde ve yüzde 10’u girişte sorun yaşadıklarını söyledi.

You May Also Like:  NASA’dan yeni Mars görevi

Bir Fb platformunun Ocak ayında meydana gelen son büyük kesintisi, Instagram’ın masaüstü sitesinin ve uygulamasının dünya genelinde yaklaşık iki saat boyunca kapandığını gördü.

Sosyal medya yorumlarının çoğu, Instagram veya WhatsApp’ta neler olduğunu öğrenmek için Twitter’a dönen kullanıcıların etrafında dönüyordu.

Bir kullanıcı, takip edilen kişilerin resmini paylaşarak, ‘WhatsApp’a yine ne olduğunu kontrol etmek için twitter’a dönüyorum’ sözlerini ekledi.

Geçen yıl Fb, iki sohbet platformunu etkili bir şekilde birleştirerek Fb Messenger ve Instagram’ın arka uç sistemlerini birleştirmek için harekete geçti.

Bu, Fb, Instagram ve WhatsApp için yeni bir birleşik mesajlaşma hizmetinin ilk aşamasıydı.

Derleyen: Feyza ÇETİNKOL

 

Akıllı gözlükler, Google Glass’ın 2013’te karma incelemelere ilk kez sunulmasından bu yana teknoloji şirketlerinin kuşatılmış bir hayalidir…

 

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://www.bizsiziz.com/whatsapp-instagram-ve-facebook-kullanicilarini-hayal-kirikligina-ugratti/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILIBIK ?? HD Restorasyonlu( KEMAL SUNAL – ALİ ŞEN )

Parmak İzi Olmayan Bu Aile, Nadir Görülen Bir Gen Mutasyonunun Miras…