in

Bunları normal şampuanınıza ekleyin. İnanılmaz bir sonuç alacaksınız!


Her gün kullandığımız şampuan zenginleştirilebilir. Zenginleştirilmiş şampuanın saç üzerinde hem kozmetik hem de tedavi edici etkileri vardır – saçı güçlendirir, kepekle savaşır, saç dökülmesini azaltır, görünümü önemli ölçüde iyileştirir.

şampuanı zenginleştirmek için aşağıdaki malzemeleri kullanabileceğinizi belirtir:

1. Şampuan + bal

Şampuanı balla ikiye karıştırın, saça uygulayın, hafifçe masaj yapın, 10 dakika bekletin, iyice durulayın. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından zengin olan bal, saçı güçlendirir, saç dökülmesini azaltır, daha parlak ve canlı olmasını sağlar. Balın kafa derisine de olumlu etkisi vardır, kepeği azaltır.

2. Şampuan + süt

100 ml süte 1 xg şampuan ekleyin, iyice karıştırın, saça uygulayın, masaj yapın, 10 dakika bekletin, durulayın. Süt, saçı daha güçlü ve canlı hale getirir, saç dökülmesini azaltır.

3. Şampuan + elma sirkesi

Elma sirkesini şampuanla ikiye bölün. Elma sirkesi saçı sağlıklı ve parlak hale getirir.

Zenginleştirilmiş şampuanların kullanımı:

İlk defa saçınızı normal şampuanla iyice yıkayın ve durulayın. Daha sonra gerekli miktarda şampuanı küçük bir bardak veya plastik bir kaba dökün, seçtiğiniz malzemeyi (bal, süt veya elma sirkesi) ekleyin, karıştırın ve daha sonra bu zenginleştirilmiş şampuanla saçınızı ikinci kez yıkayın ve iyice durulayın.

Kaynak 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Soner Sarıkabadayı – Yarabandı (HD Audio) [Dinle – İzle – İndir]

PSİKOLOJİK TEST. Kendinizi ve sevdiklerinizi daha iyi tanıyın!