in

KÖTÜLERİ ZENGİNLEŞTİRMENİN BASİT YOLU: BU ŞEKİLDE ZENGİNLER


Zengin insanların neredeyse sıfırdan benzer kişiliklere sahip olması tesadüf değildir.

Beş yılını kendi çabalarıyla servet kazanan 177 kişinin özelliklerini araştırmakla geçiren Thomas C. Corley’e göre, bir kişinin günlük alışkanlıkları iş dünyasındaki başarısını etkiliyor.

Publika.az bu araştırmanın sonuçlarına göre zengin olmanın sırlarını ortaya koyuyor:

Zengin insanlar her gün en az 15 dakika farklı konular hakkında düşünürler. Zenginler için başarının ilk anahtarlarından biri düşünmektir.

Danışmanlar, zenginlerin deneyimlerini paylaşarak daha fazla para kazanmalarına ve hayatlarını programlamalarına yardımcı olur.

Zenginler eleştirilmekten korkmuyor. Yeni şeyler öğrenmek için başkalarının fikirlerine değer vermeleri gerektiğine inanıyorlar.

Düşündüğümüz kadar cesur değiller. Zenginlerin korktuğu anlar vardır. Ancak ne kadar tedbirli olurlarsa olsunlar risksiz bir servet kazanamayacaklarını da bilirler. Riskleri hesaplarlar ve hata yüzdesini en aza indirmeye çalışırlar.

Zengin insanlar, başkalarının başarılı olmasına yardım ettiklerinde daha başarılı olacaklarına inanırlar. Özellikle kendileri gibi yetenekli insanları destekliyorlar.

Kim ne derse desin, asla hedeflerinden vazgeçmezler ve sonuçlara ulaşmak için çok çalışırlar. Güçlü bir arzuya sahip olmak onlar için bir eğlence kaynağıdır. Arzuları uğruna hata yapmaktan bile çekinmezler.

Sürekli okurlar. Zenginler kitap veya gazete okumayı sever. Bu aktivitelere günde en az yarım saat harcıyorlar ve daha fazlasını öğrenmeye çalışıyorlar. Özellikle başarılı insanların biyografilerini, kişisel gelişimlerini ve tarih kitaplarını severler.

You May Also Like:  Özgürlük Heykeli’nin Bir Keresinde Ortadan Kaybolması ve Bilmediğiniz Diğer Sırlar

Zenginlerin% 76’sı günde en az yarım saat ve bazen daha fazla egzersiz yapıyor. Koşarlar, yürürler, bisiklete binerler ve diğer sporları yaparlar. “Sağlıklı beyin sağlıklı vücuttadır” sloganı zenginler için en önemli kelime haline gelmiştir.

Zenginlerin çoğu olumlu bir karaktere sahip. Çünkü uzun vadeli başarının temeli, geleceğe yönelik olumlu bir tutumdur. Zenginler de genellikle mutludurlar ve duygularını kontrol edebilirler.

Zengin insanlar, arkadaşları kadar yeteneklidir. Çünkü hedeflerine ulaşan insanlarla arkadaş olmayı tercih ederler. Ancak olumsuz insanlardan uzak dururlar ve kendilerine benzeyen insanlarla sosyalleşmeyi severler.

Diğer insanlar üzerinde görünüm ve etki, bunu karşılayabilenler için önemlidir. Sosyal hayatın önemli kurallarını bilirler, her zaman mutlu görünürler.

Ücretli insanlar farklı alanlara yatırım yapar ve çeşitli gelir kaynaklarına sahiptir. Yüzde altmış beşi 1 milyon dolar kazanmadan önce çeşitli alanlarda çalışmaya başladı.

Zenginlerin yüzde ellisi sabah erken kalkıyor. Hatta işe başlamadan 3 saat önce uyanıyorlar. Sonuç olarak, yoğun bir günde daha aktif hale gelirler.

Ne istediklerini söylemekten ve yardım istemekten çekinmezler. Reddedilmekten korkmazlar. İstediklerinin peşinden giderler.

Kaynak 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalp damarlarını açan DOĞAL KARIŞIM

Kalsiyum eksikliği neden tehlikelidir?