in

2.850 TL’ye en iyi sistemi topladık, size hediye!


Döviz kuru sebebiyle artan fiyatlar, donanım yığın sıkıntıları ve öteki şeyler eklendiğinde bilgisayar toplamak hem maliyet hem de bulunabilirlik açısından zor ve uzun bir sürece yayılır oldu. Biz de fiyat açısından günümüz şartlarında oldukça makul seviyede bir sistem topladık!

2.850 TL’lik Game Garaj Pollux 3 APU sistem size armağan!

Döviz kurlarının artması, global olarak donanım tedariğinde sıkıntılar yaşanması PC toplamak isteyenlerin elini kolunu bağlıyor. Minimum 5 değişik bileşeni uyumlu bir halde bir araya getirmek, bu zamanda normalden daha zor. Sizler için 2.850 TL’ye fiyat-performansı ön planda tutarak sistem topladık. Hediyeyi kazanmak için buraya tıklayıp, gönderiye ulaşabilirsiniz.

Pollux 3 APU sistemi satın almak için: http://bit.ly/3bidXFg

Topladığımız sistem özelliklerine gelirsek, Biostar A320MH DDR4 S+V+GL AM4 soket Anakart ilk ana donanımımız oldu. Bu anakart AMD Ryzen işlemcileri destekliyor. Maksimum 32 GB DDR4 RAM destekleyen anakartta 4 tane SATA 3 (6 GB/s) bağlantısı, 2 tane PCIe 2.0, 1 tane PCIe 3.0, 2 tane USB 3.2 Gen 1 ve 4 tane de USB 2.0 bağlantı noktası bulunuyor.

İşlemci tarafında 4 çekirdek 4 izlekli AMD Ryzen 2200G sistemimizde yer aldı. AMD’nin 14 nm mimarisi ile ürettiği işlemci temel frekansta 3.5 GHz, hız aşırtma ile de 3.7 GHz hız sunabiliyor.

You May Also Like:  İnsansı Robot Sophia Şimdi de Gözünü Müziğe Dikti.

Sistemde kendi tercihimiz olarak 8×2 çift kanal Crucial Ballistix 3000 MHz bellek tercih ettik. Satın alma linkinden ulaşabileceğiniz özelleştirme sayfasından ihtiyacınıza nazaran hafıza ve öteki donanım yükseltmeleri yapabilirsiniz.

Game Garaj Pollux 3 APU teknik özellikleri ise şu şekilde:

– Anakart: Biostar A320MH DDR4 S+V+GL AM4
– İşlemci: AMD Ryzen 2200G – Radeon Vega 8 APU
– Hafıza: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4
– Depolama: Netac N600 256 GB SATA SSD 560 MB/s yazma – 520 MB/s okuma
– Kasa: DarkFlash Pollux Mesh 650W 80+Br Mid Tower

#bilim #bilimhaber #teknoloji

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/2-850-tlye-en-iyi-sistemi-topladik-size-hediye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gülşen – Adı Aşk Sebebimin [Dinle – İzle – İndir]

Çin’den 50 yıl sonra Ay harekâtı! İşte nedeni