in

Canon 6D Mark II ile fotoğraf turu! – Kayseri Vlog’u yayında!


Geçtiğimiz hafta Canon Türkiye ekibinin düzenlemiş olduğu bir etkinlik ile Kayseri’ye gittik. Bu etkinlik kapsamında Canon’un ürettiği ve dünyanın en hafifçe Full Frame DSLR fotoğraf makinesi Canon 6D Mark II kullandık. Bu modelin kabiliyetleri ve son aşama keyifli geçen Kayseri turu ile sizleri baş başa bırakıyoruz!

Canon 6D Mark II ile fotoğraf turu!

Dünyanın en hafifçe Full Frame DSLR fotoğraf makinesi Canon 6D Mark II modelini kullandığımız tur süresince, Kayseri,  Ürgüp, Göreme ve Kapadokya benzer biçimde bölgeleri gezdik. Kayseri’nin ve Anadolu’nun Yılkı Atları’nı sizler için görüntüledik. Kapadokya’da görkemli bir balon turu gerçekleştirdik ve turun son gününde Erciyes Kayak Merkezi’ni ziyaret ettik.

Turumuz esnasında ilk olarak Sultan Sazlığı bölgesine gittik ve Yılkı Atları’nın muhteşeme görüntülerini izledik. Yüzlerce atın fotoğraflarını çektikten sonrasında ise turumuzun ikinci gününde sabahın ilk ışıkları ile Kapadokya’ya gittik. Balonlar ile gerçekleştirdiğimiz turun sonrasında ise kayak yapanları görüntülemek için Erciyes Dağı’na

Oldukça güzel vakit geçirdiğimiz bu tur süresince, 6D Mark II ve görkemli bir lens olan Canon EF 28-300 mm f/3.5 – 5.6L IS USM lensini kullandık. Canon Türkiye ekibi ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte yaşadıklarımızla, çektiğimiz fotoğraf ve videolar ile sizleri baş başa bırakalım.

You May Also Like:  5 adımda adres kodu nasıl öğrenilir?

:: Hangi fotoğraf makinesini kullanıyorsunuz?

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/canon-6d-mark-ii-ile-fotograf-turu-kayseri-vlogu-yayinda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dila – Bi Kalp [Dinle – İzle – İndir]

Gotye – Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) [Official Music Video] [Dinle – İzle – İndir]