in

Koç Burcu Kadını ve Aslan Burcu Erkeği Uyumu


Aslan adamının son aşama kuvvetli bir iskeleti var. Etrafındakilerle dostça davranırlar ve her vakada ılımlı olmaya çalışırlar; Sadece sinirlendiklerinde çevrelerini paramparça edebilirler. İlişkisinde doğaya büyük ehemmiyet verir ve ilişkideki hakikat şahıs olur. Bir Koç burcu hanımı olduğu şeklinde davranır. Bu iki işaret oldukları için oldukça sıcak bir ilişki ortaya çıkacaktır.

Aslan burcu, ara sıra diğerine hükmetme arzusuyla yola devam edebilir. Yargılanmayı asla kabul etme. Bilhassa de bu burcun adamı aşk hayatında otoriter olduğundan. Onunla beraber olmak isteyen şahıs buna izin vermelidir. Bunu dengeleyebilen bir Koç’un partneriyle anlaşması imkansızdır; Sadece, kontrolünü elinde tutmaktan da hoşlanmıyor. Her ikisi de kendine güvenen ve olumludur, bulundukları tüm ortamlarda dikkat çekebilirler. Dost canlısı ve eli açık Leo’nun işareti sevgilisinin dikkatini çekiyor. Birbirlerinin güveninden etkilendiler.

Koç hanım ve Leo adam uyum seviyorum

Her ikisi de kendi özgürlük alanlarına düşkündür ve öteki kişinin hoşuna gitmesine aldırmaz. Sürmek ve ilerlemek şeklinde temel mevzular olsa da, bir çift ilişkisi daima heyecanı sürdüren güzel bir ilişkidir. Her iki taraf da etken ve pozitif olmayı sevilmiş olduğu için, daima beraber meydana getirecek bir şeyler bulabilecek ve birbirleriyle vakit geçirmenin tadını çıkarabilecekler.

Toplumsal çevrelerini birleştirdiklerinde birbirlerinin vazgeçilmezi olacaklar. Bu ilişki oldukça şiddetli tartışmalara sahne olsa da aralarındaki tutku ve sevgi bu iki işareti bir arada tutacaktır. Aslan oldukça kıskançtır ve hayatındaki kişiyi kucaklar ve paylaşmak istemez. Bu kimi zaman eşinizi strese soksa da, onu kıskançlıkla övünürken kıskanması için yer bırakın.

İlişkide belirsizlik yargı sürüyor

Koçun yaşamı aslanla altüst olur. Dünyası kalabalık, bilmiş olduğu her şey altüst olmuş. Onunla kör aşk üstüne tanışır. Hiçbir adam partnerine adapte olması imkansız. Aslan, ayaklarınızdan uzaklaşan duygusal bir aşıktır. Kalbin görkemi sizi yükseltir. Sizi zirvede meblağ. Onunla daha iyi bir karı bulunduğunu anlıyorsun. Yalnız o sana istediğin sevgiyi verebilir.

Koç hanımı, tıpkı eşi şeklinde kuvvetli bir vücuda haizdir. Bununla beraber inatçı ve hareketli yaşamlarıyla etrafındakilerin hayatlarına sevinç katmayı başarırlar. Meraklı ve telaşlı tavırlarıyla dikkat çekiyor. Öte taraftan, eşi bulmacaları sever ve ilişkilerinde aşk oyunlarını oldukça tercih eder. Karşı taraf bu aşk oyunlarını beğenerek sevgilisini daha oldukça izlemek isteyecek ve bu şekilde ilişki gizemli ve uzun bir ilişki haline gelecektir. Ihmal etmeyin, ilişkide belirsizlik yoksa coşku biter. Doğrusu birbirini kademeli olarak çözmek, ilişkiyi daima canlı tutacaktır.

İkisi de toplumsal olmayı ve dost olmayı severler. Bu kimi zaman onları birbirlerinden uzaklaştırsa da aynı toplumsal ortamlarda birbirleriyle zaman geçiren bu çiftler için mutluluk kaçınılmazdır. İnatçılığını bir kenara bırakır ve Aslan burcunun gururunu ve kibirini okşarsa, karısı onunla mutluluk bulacaktır.

You May Also Like:  Kahve Falında Ok Görmek -

Güç dengesi zor olsa gerek

Bu ilişki, iki kuvvetli tarafı birbirine çekmekle ilgilidir. Gurur ve güç çarpışır. Her iki tarafta da kuvvet göstermek onları birbirine yaklaştırır. Ve en önemlisi, aslan hayallerinin hanımını bulduğuna inanıyorsa, onu asla terk etmeyecektir. Sıkıca sarılmış olur ve kucaklaşır. Bunu yalnız kolaylaştırmaz. Şimdi onun büyüsünün tesiri altındasın, ayakların yerden kalktı ve aşk tarafınca büyülendin. Aşkınız şimdi sizi büyük bir dalgaya sürüklüyor. Kendinizi keşfetmeniz için yeni bir yol açıldı.

Esad’ın yolsuzluğu mesele olabilir

Aslan adamı şımartılmak istiyor, şımartılmayı bekliyor. Bundan dolayı, ikiniz içinde bazı problemler ve uyumsuzluklar meydana gelebilir. Bu durumlarda sabırlı olmak en büyük kazancınız olacaktır. Sakinleşmek zor. Sadece bu bir koç için olanaksız değildir. Alçakgönüllülüğü seven eğitmen, partnerini ilk bakışta kendini beğenmiş ve tiksindirmiş bulacaktır. Her şeyi biliyorum, en iyi düşünce benim fikrim ve havanın en iyisi onu arkasına bakmadan kaçmasına niçin olacak.

Kim bilir bu özellikler ilk başta pek fark edilmeyebilir, sadece sonrasında bir ilişkide Koç hanımını çılgına çevirecek ve bir mesafe hissi yaratacaktır. Genel olarak konuşursak, bu iki aynı kişilik işareti birbirine hakim olmaya çalışacağından, bu ilişkiyi sürdürmek zor olacaktır.

İlişkileri siyah ve beyaz

Çiftler içinde değişik bir ilişki ortaya çıkabilir. Ya oldukça iyi bir ilişki olacak ya da tartışmalarla dolu olacak. Bu ikisi de yanan grup içinde. Hem aşkta hem de romantizmde oldukça güzel bir ilişki yaşarlar. Hem kuvvetli hem de inatçı olmaları bir ilişkiyi zorlaştırabilir; Bu sebeple kendilerini üstün görüyorlar ve yalnız birileri kendilerine karşı doğru davrandığında nefret ediyorlar; Sadece bu iki aynı kişilik işareti birbirini denetim etmeye çalışacağı için bu birlikteliğin devam etmesi zor olacaktır.

Bu iki bayrağın uyumlu olması için birbirlerinin görüşlerine saygı duymaları gerekir.

Bununla beraber birbirlerini özgür bıraktıkları sürece ilişkileri canlı ve uzun soluklu kalacaktır. Aksi takdirde, birbirlerini solladıkları sürece ilişkiye devam etmek oldukça zor olacaktır. Çiftler arası aşk, aşırı derecede zorlayıcı olmadıkça gerçekleşebilecek bir ilişki değildir. Her iki işaret de acele sinirlenir ve sinirlendiklerinde gözleri hiçbir şey görmez.

Bu en büyük engellerden biridir. Bu sebeple hovarda olan aslan, partnerini adeta çılgına çeviren tüm özelliklere haizdir. Tertipli bir yaşam, plan ve akış isteyen bir koçun aksine, sevgilisi doğaçlama yapmayı ve düşündüğü şeklinde yaşamayı sever. Ek olarak, boş bir iş arayan ve yaptıklarıyla eş olmak oldukça sinir bozucu ve bunaltıcı olabilir.

You May Also Like:  Terazi Burcu Çocuğu Özellikleri Nelerdir ?

Eleştirilmekten hoşlanmaz

Aslan, özeleştirisini oldukça iyi yapabiliyor; Fakat başkalarının onu eleştirmesinden nefret ediyor. Bu yüzden sevgilisi onu eleştirmek yerine egosunu doyum etmelidir. Koç hanımı, partnerinin kendi egemenliğine haiz olduğuna inanmasına izin verirse, öteki taraf onun istediği her şeyi yapmasına izin verir. Devamlı bir iktidar mücadelesinin olduğu bu ilişkide her iki taraf da birbirini iyi yönetmelidir.

Koç, özgürlüğü seven ve sınır tanımayan bir parti iken, ortağı; Karısını kanatlarının altına sıkıştıracak son aşama baskıcı bir yapısı ve kendine özgü arzuları var. Başkalarının tesiri altında tam olarak düşünmeden başka birçok şeyi halletmeye oldukça meyillidir, şundan dolayı çoğu zaman düşünmeden konuşur. Bu özelliği ile eğitmenin kendini sakinleştirmesi yeterlidir. Yaşam enerjisi ve eğlence meraklıları açısından uyumlu olabilirler ve iyi yolculuklar yapmak onları bir araya getirebilir.

İkisi de imreniyor fakat onlara güvenmek istiyorlar

Bir Aslan, zirvesinde romantizmi sevilmiş olduğu ve sevilmiş olduğu vakit sadıktır. Aynı şeyleri öteki taraftan görürse, bu arzu daha da artar ve kendini tamamen ilişkiye adar. Sevilmiş olduğu kişiyle birlikteyken flört etmez. Devamlı karşı eşeysel etkilediği için bu zor olsa da, sevilmiş olduğu biri için bunu yapıyor. Bu, gururunu okşayan hayatındaki bir insandan beklenen bir durumdur.

Asla sıkılmayacak özellikleriyle hem kıskanç hem de özgürlüğü severler. Öte taraftan, adam aslanın birazcık flört etmesini ya da başkalarını önemsemesine ya da gezmeye kızmasına engel olmaya süregelen bir partneri var. Bu şekilde devam edecek ve daha çok vakaya niçin olacak oldukça fazla münakaşa, ilişkiyi aşındıracak ve ikisini ayrı tutacaktır; Sadece bir uzlaşma bulabilirsek, ikisinin uyumlu olması pek ihtimaller içinde değildir. Yalnız oturup tüm özellikler ve sorunlu istekler hakkında konuşmaları gerekiyor. Bir uzlaşmaya varılabilirse; Ortak bir arzu ve hedef tanımlayıp buna nazaran hareket edebilirlerse, her şey yoluna girecek ve mutlu bir ilişki kurulabilecektir.

Koç hanım uyum adam evlilik aslan

Ateş, her ikisinin de işaretinin bir unsuru olduğundan, bu ilişki coşku verici ve tahrik edici olacaktır. Aslan Güneş, ortağı ise Mars’tır. Astrolojide birbiriyle muhteşem uyum olarak bilinir.

Aslan kendini tamamen karısına adamak istiyor

Aslan hanımı evlenirse, kendisini kocasına adamaya karar verir ve kendisini ona tamamen adamıştır. Bunu eşinden de bekler ve bu evliliğe en küçük aniden devam etmez. Ne olursa olsun, sadık ve kesin bir halde birlikteliği ve karısı için her şeyi halletmeye hazırdır. Kendine itimatı o denli yüksek ki, beğenilmezse bu itimatı sarsılırsa rahatsız olur. Bu onun samimiyetinden daha azca. Bundan dolayı daima güzel sözler duymalıdır.

You May Also Like:  Kahve Falında 3 Rakamı Görmek

Pek oldukça sürprizi olan bir evlilik

Bir Koç burcu erkeği, öteki alanlarda olduğu şeklinde evliliğinde de oldukça aktiftir. Karısını devamlı şaşırtabilecek ve bu evlilik mevzusunda istekli olmayacaktır. Eşini her alanda destekleyecek ve toplumsal durumlarda daima ondan iyi söz edecektir. Bu karısını oldukça mutlu ediyor. Hayatında bir erkeği iyi mi mutlu edeceğini daima bilen bir Aslanlı hanım ile evliliğinde bile sürprizlerle dolu bir Koç adamının birlikteliği coşku verici ve uzun soluklu bir serüven olacak.

Öte taraftan, bir Leo erkeği, özgürlüğüne düşkün olsa da karısını kısıtlamak isteyebilir. Onun hakkında her şeyi bilmek istiyor, daima yanında olmak istiyor. Bu, eşinizin kimi zaman üzülmesine niçin olabilir; Bu sebeple Koç hanımı kendi kendine yetmeyi sever. Bununla beraber, engelleme olmaksızın onunla beraber olabilen bir eşle daima gurur duyar. Bunu kocasından bekliyor şundan dolayı yeni sürprizi ve heyecanı seviyor. Ansızın ofise gelen çiçek ya da çikolata onu oldukça mutlu etmeye yetecektir. İlişkisini saptırmaktan çekinmeyen Aslan adamıyla iyi geçinecek ve mutlu bir birlikteliği olacaktır.

İlişkide denge problemi var

Kısa vadeli bir ilişkide anlaşabilecek olsalar bile, uzun vadeli bir ilişki yada evlilik olasılıkları düşüktür. Aslına bakarsak bu ilişkiden iki değişik ilişki ortaya çıkabilir. Biri oldukça keyifli; Diğeri oldukça hırçın ve ezici olurdu. Aslan burcu ve Koç ateş grubunda olduklarından, romantizm seviyeleri yüksektir; Sadece bunun bu kadar uzun süre devam etmesi için bir tarafın tartışmalarda sessiz kalması gerekiyor. Ne yazık ki iki tarafta da bu özellik yok; Aksine, tartışmalarda ve tartışmalarda kendilerini ellerinden geldiğince savunurlar. Bundan dolayı iyi bir ilişki için uygun değildir.

Her iki taraf da tutarsız alışkanlıklarını, arzularını ve alışkanlıklarını reddedebilir; Bu, daha uyumlu ve şefkatli bir çiftle sonuçlanır. Bu iki işaretin uyumlu olması için birbirlerinin fikirlerine saygı duymaları gerekir. Bununla beraber birbirlerini özgür bıraktıkları sürece ilişkileri canlı ve uzun soluklu kalacaktır. Aksi takdirde, birbirlerini solladıkları sürece ilişkiye devam etmek oldukça zor olacaktır.


Daha fazlasını bul:

#astroloji #burç #burçlar

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scratch Cup 2021’de miniklerin kod eğitimine katıldık

Marshmello – Alone (Official Music Video) [Dinle – İzle – İndir]