in

Zynga Torchlight III’ün geliştiricisini satın aldı


Hem mobil hem de toplumsal oyunlarıyla tanınan Zynga, Diablo serisinden tanınan Max Schaefer’in kurduğu ve Torchlight III’ün geliştiricisi olarak malum Echtra Games’i satın aldı. Satın alma, Zynga’nın PC ve konsol oyunlarına yapmayı düşündüğü genişleme esnasında geldi.

Zynga Torchlight III’ün geliştiricisini satın alarak birçok platforma odaklanacak

Echtra Games tarafınca meydana getirilen açıklamada, halihazırda Zynga bünyesinde bulunan NaturalMotion stüdyosunun geliştirdiği ve çapraz platform mekaniğine haiz RPG oyununa katkıda bulunulacak. Öte taraftan satın alma işlemini bir parçası olarak Zynga, Echtra’nın tescilli platformlar arası geliştirme araçlarına ve teknolojisine haiz olacak.

zynga-torchlight-iiiun-gelistiricisini-satin-aldi

Anlaşmayla ilgili Zynga cephesinden CEO Frank Gibeau yapmış olduğu açıklamada “Max ve Echtra Games’teki ekibi, şimdiye kadar yaratılmış en efsanevi oyun özelliklerinden bazılarından mesuldür. Ek olarak aksiyon RPG türü ve platformlar arası geliştirme mevzusunda uzmanlar.  Echtra Games ekibini Zynga ailesine çağrı etmekten coşku duyuyoruz. Bu satın alma, ikonik lisanlarımızı ve markalarımızı mobilden bilgisayarlara ve konsollara doğru büyütmede etkili olacak. Zynga’nın toplam adreslenebilir pazarını da geliştirmekte yardım edecek” ifadelerini kullandı.

Schaefer de Zynga’ya katılmaktan memnun olduklarını belirterek, “Zynga’nın platformlar arası oyun vizyonunu paylaşıyoruz ve engin deneyimimizle kabiliyetlerini bu çabaya uyarlamak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

You May Also Like:  Huawei P50 serisinin detayları ortaya çıktı

Anlaşmanın şartlarıyla ilgili detaylar paylaşılmazken, stüdyonun kısa sürede Nintendo Switch ve mobil cihazlar için parasız oynanabilen Yıldız Wars oyunu Yıldız Wars: Hunters için büyük bir gelişme olacağı belirtiliyor.

Diablo serisini yaratan stüdyo olan Blizzard North’un kurucularından olan Schaefer, daha sonrasında Torchlight’ı ve devam oyunlarını geliştiren stüdyo olan Runic Games’i oluşturmak için Blizzard’dan ayrıldı. Sonrasında Echtra’ya geçiş meydana getiren usta isim, Ekim 2020’de PC için Torchlight III’ü piyasaya sürdü.

Kaynak: GameSpot

#bilim #bilimhaber #teknoloji #mobil #donanım

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/zynga-torchlight-iiiun-gelistiricisini-satin-aldi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TikTok’tan şaşırtan John Lennon hamlesi

AMD Radeon RX 6700 XT özellikleri sızdırıldı!