in

Spotify, iOS 14 için widget denemesine başladı!


Bilinmiş olduğu şeklinde Eylül ayında iOS 14 kullanıcılar ile buluştu ve yeni gelen özelliklerden birisi olan widget oldukca beğenildi. Bunun üstüne Spotify, iOS 14 için widget denemesine başladı!

Bu özellik şimdi son olarak Spotify beta sürümünde kontrol ediliyor

Spotify, iOS için oldukca fazla tercih edileceği kabul edilen widget’ı kontrol ediyor. Şimdilik bu özellik bir tek Spotify beta’nın TestFlight kullanıcıları tarafınca kullanılabiliyor.

9to5Mac tarafınca edinilen bilgiye nazaran: Bu özellik için mahalli destek Spotify beta sürümünde ortaya çıktı. 9to5Mac okuru Yo Nel tarafınca fark edilen, Spotify’ın iOS ana ekran widget uygulamasını detaylı araştırdılar. Araştırmaların sonucunda, minik ve orta olmak suretiyle iki boyut içeriyor ve iOS 14 yayınlandığı andan itibaren mevcut olan Apple Music widget’larına benziyor.

Sızıntılardaki görseller, Spotify’ın en azından minik ve orta boyutlarda birkaç değişik boyutta widget üstünde çalıştığını ortaya koyuyor. Hemen hemen en büyük widget boyutuna haiz herhangi bir görsel görünmüyor.

Spotify iOS 14 widget özelliği TestFlight kullanıcıları için Spotify beta sürümünde mevcut olsa da, özellik hemen hemen öteki kullanıcılar tarafında mevcut değil.

Belirtildiği şeklinde parçaları oynatmak, duraklatmak yada atlamak için ‘Şu Anda Oynatılıyor’ denetim çubuğu yok şeklinde duruyor. Widget, işlevsellik açısından Apple’ın kendi Apple Music widget’ına benziyor denilebilir ve muhtemelen müzik yada podcast’ler için sanatçıların eserleriyle doldurulacak kutular gösteriliyor.

You May Also Like:  Instagram’daki hesaplar için getirilen yaş sınırı

(*14*)

#bilim #bilimhaber #teknoloji #ios #donanım

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/spotify-ios-14-icin-widget-denemesine-basladi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TXT’den Beomgyu, Taehyun’u Telefonuna Kaydettiği Adla Kalpleri Eritiyor

2021’de Çözülen 4 K-Pop Gizemi