in

iPadOS 13.1’in marifetleri ortaya çıktı


Apple tarafınca WWDC 2019 etkinliğinde duyurulan iPadOS, her yeni sürümde daha iyi ve daha kesin bir hale geliyor. Dün itibari ile Türkiye de dahil olmak suretiyle dünyanın birçok yerinde yaygınlaşan bu sistemin on parmağında on marifet bulunuyor.

iPadOS 13.1 güncellemesi marifetlerini gösterdi

Başardığı işler vasıtasıyla iPad kullanıcılarını büyülemeyi başaran iPadOS 13.1karanlık mod, klavye işlevleri, yeni çoklu vazife kabiliyetleri ve tekrardan dizayn edilmiş olan ana ekranı ile oldukça başarı göstermiş gözüküyor.

Resmi YouTube kanalı üstünden çeşitli rehber videoları paylaşan Apple, yeni yazılımın işlevsel özelliklerine parmak basmış. İlk videosunda kaydırma mekanizmasının emek harcama mantığını özetleyen Apple, ikinci videosunda çoklu vazife sistemindeki iyileştirmelerden bahsediyor.

iPadOS 13.1 güncellemesi

Buna ek olarak metin düzenlenmesi mevzusunda meydana getirilen değişimleri de izah eden teknoloji şirketi, QuickPath adlı klavye işleyişini inceleyerek süratli mesajlaşmanın yolunu arayanlara mühim bir kapı açtı.

Tamamlanması ihtiyaç duyulan işlerin süresini kısaltan sistemin öteki avantajlarını da görmek istiyorsanız aşağıdaki videodan Apple’ın tüm anlatımlarına ulaşabilirsiniz. Isterseniz sizi QuickPath kullanımı ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/ipad-os-13-1-guncellemesi-marifetlerini-gosterdi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Apple’ın 20W USB-C Güç Adaptörü siteye eklendi!

Ryzen 7 5800U performansı ile Intel H serisine rakip!