in

Google Play Servisleri nasıl yüklenir? (Video)


Google Play Servisleri ve Google uygulamaları olamayan bir telefon ya da tablete Google Play Servisleri nasıl yüklenir? Google Play Servisleri ve apk kurulumlarıyla ilgili bilgiler videomuzda.

Android tabanlı bir ürün satın aldınız fakat içinde Google Play Servisleri yok. Hal böyleyken telefonunuza Google Play Store başta olmak suretiyle pek oldukca Google servisini ve uygulamayı kullanamıyorsunuz. Eğer telefonunuz Google tarafınca engelli ya da yasaklı değilse, daha ilkin incelediğimiz Mate 30 Pro modeli benzer biçimde, yapmanız gerekenler asla o denli zor olmasa gerek.

Hazırlamış olduğumuz videoda Google Play Servisleri nasıl yüklenir size detaylı bir halde anlattık.

Google Play Servisleri nasıl yüklenir?

Kullandığınız telefonun, Android sürümü ve kullanılan ek arabirime bakılırsa uygulama kurulumuna onay vermenizle ilgili alanlar değişebiliyor. Ya kurulum esnasında ya da ayarlardan ilk olarak .apk yüklemesine izin vermeniz gerekiyor.

Eğer telefonunuzda güvendiğiniz bir tarayıcınız yoksa arkasından tarayıcı, ve sonrasında da güvenli apk dosyaları indirebileceğiniz bir site gerekiyor. Arkasından sırasıyla Google Play Servisleri, Google Play Store uygulamalarını kurup, arkasından sorunsuz bir halde Play Store üstünden istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz.

Tüm bilgileri sizler için videoda anlattık. İyi seyirler…

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/google-play-servisleri-nasil-yuklenir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sony Xperia 1 III için yeni bilgiler ortaya çıktı

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti duyuruldu! İşte fiyatı