in

RTX 3090, Cyberpunk 2077’de hayal kırıklığı yaşattı!


NVIDIA, üst düzey kart performansının sınırlarını zorladıktan sonrasında, RTX 3090 birçok oyun için “fazlaca fazla” olarak görülebilir. RTX 3080, oyuncular için daha iyi bir fiyat / performans seçeneği olarak görülürken, Cyberpunk 2077, standart hale getirilmiş 4K / 60 FPS’ye ulaşmak isteyenler için hayal kırıklığı yarattı.

RTX 3090, Cyberpunk 2077’de sınırları zorlayamadı!

Oyunun ilk testleri Toms Donanım ve tarafınca gösterildi RTX 3090, Ultra’da RT kapalı olsa bile 4K 60 FPSO göremedi. Testlerde Minimum 39 FPS ve averaj 46 FPS görüldü. Bu değerler RT (Ray Tracing) kapalı olarak alınır. RT etkinleştirildiğinde minimum 17 FPS ve averaj 20 FPS seviyeye iniyor.

Bu değerlere bakarsak RTX bir seri kartına haiz olan oyuncular kesinlikle DLSS 2.0 kullanılmalı. 4K / Ultra‘içinde DLSS ile RTX 3090, Minimum 57 FPS ve averaj 74 FPS değerlerini görür. Öte taraftan, oyunun ışın seyretme tesirleri 4K / UltraSorunsuz bir halde çalışmasını sağlamanın tek yolu RTnın-nin Ultra Performans kullanım modu ile. RTKalitesi arttığında 4K / Ultrabir tek 30 FPS değerleri görebiliriz.

Kısacası Cyberpunk 2077Bilgisayarlarımız için fazlaca zor görünüyor. Bazı söylentilere nazaranOyun basınına gönderilen kopyalar DRM Koruma ihtiva ettiği için bu tür performans kayıpları yaşanmaktadır. Yine bahsetmeye kıymet Oyunun ilk sürümünde 45 GB3.000 güncelleme alacak ve büyük olasılıkla performans sorunları ve hatalar giderilecek. Sadece oyunun emin hale gelmesi 1 aydan fazla sürebilir.

You May Also Like:  MSI’ın başı yine belada: ekran kartları çalındı!

#bilim #bilimhaber #teknoloji #donanım

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/rtx-3090-cyberpunk-2077-de-hayal-kirikligi-yasatti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3.000 TL altı en iyi ekran kartları

Creams Good for Fungus –