in

Göle düşen iPhone 11, 6 ay sonra bulundu: İşte sonuç


Dalış meraklısı (*6*)Clayton Helkenberg ve onun eşi (*6*)HeatherKanada’da bulunan (*6*)Harrison gölüdibinde bir (*6*)iPhone 11 bulunmuş oldu. Suyun derinliklerinde altı ay beklemek (*6*)akıllı telefon herkesi şaşkına çevirdi.

Helkenberg çifti YouTube platformunda (*6*)Su Maymunu Adlı minik bir kanalı vardır. Burada dalış videoları çeken aile, paylaştıkları son video ile teknoloji gündemine oturdu. Kısa sürede toplumsal medyanın en oldukça konuşulan videolarından biri haline gelen içinde ne olduğu aylardır sular içinde kaldı. (*6*)Apple iPhone 11 Cihazın kaderini ihtiva eder. İlginç bir halde söz mevzusu Apple telefonu neredeyse asla zarar görmeden sudan çıkmayı başarıyor.

6 ay suda kaldıktan sonra iPhone 11 neredeyse hasar görmeden çalıştı

Vancouver, Kanada’da Yaşamak (*6*)Fatemeh (*6*)GhodsiEylül ayında eğlenmek için göl kıyısına gittim. Keyifli bir sabah tabiat fotoğrafları çeken genç hanım, gölde birazcık yelken açmak istedi. Sadece tekneye binerken dengesini yitirdi ve (*6*)iPhone 11 model telefonu suya düşürdü.

Fatemeh Ghodsi, düşen cihazını kurtarmak için personelden yardım istedi. Sadece çevredeki insanoğlu telefonu derin suda bulmanın olanaksız bulunduğunu söylemiş oldu. Hanım daha sonra yitik telefonundan vazgeçti. Sonra yeni bir (*6*)iPhone Alan Ghodsi’nin yitik aleti garip bir halde aylar sonra bulunmuş oldu!

Dalışla ilgilenen adam (*6*)Clayton HelkenbergSuyun derinliklerini araştırmak için sık sık Harrison Gölü’ne uğruyor. Clayton’un aslolan amacı gölün dibindeki çöp ve enkazı temizlemek… Fakat son vakada dalgıç muhteşem bir kurtarma operasyonunun kahramanı olarak ortaya çıktı. 6 ay ilkin aynı göle akıllı telefonunu düşüren Ghodsi’nin aleti karaya çekilmişti.

You May Also Like:  Niantic, hilecilere verdiği cezaları açıkladı

Telefonu çıkardıktan sonra(*6*) kurutma ve kir yok etme işlemleri Clayton tüm bu anları videoya kaydetti. Videonun sonunda (*6*)İPhone 11 6 aydır gölde bekliyor başarıyla açıldı. Hiçbir süre mümkün olamayacağı kabul edilen telefonun yalnız hoparlör sistemiyle ilgili bir problemi vardı. Helkenberg, cihazın SIM kartını çıkarıp başka bir telefona taktı ve böylece telefonun hakikat sahibini buldu. Fatemeh Ghodsi, beklenmedik bir halde eski cihazını aylar sonra aldı.

iPhone 11 suya dayanıklıdır(*6*) IP68 sertifikası aslına bakarsan malum hakikat yardımıyla. Sadece garip olan, bu sertifikanın yalnızca (*6*)2 metre derinlikte 30 dakika garantili koruma veren. Doğrusu telefonun bu kadar uzun süre hayatta kalması neredeyse bir mucize olabilir!

#bilim #bilimhaber #teknoloji #mobil #donanım

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/gole-dusen-iphone-11-6-ay-sonra-bulundu-iste-sonuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Creams Good for Wounds –

The World Is Running Out of Sand, and It Can Affect Our Lives From Smartphone to Vaccine