in

Honor 20 ve V20 için Magic UI 4 sürprizi


(4)

Onur 20, 20 Pro ve V20 son zamanlarda modeller için Magic UI 4 Kullanıcı arayüzü beta olarak gösterildi. Uzun bir bekleyişin peşinden Honor, arayüzün testlerini tamamladı. Honor, bugün itibariyle emin Magic UI 4 güncellemesini yayınladı.

Yazılım güncellemesinin paket boyutu 11.0.0.138 1,84 GB bitmiş. Güncelleme ile beraber Honor 20, 20 Pro ve V20 kullanıcıları; çoklu ekran desteği, süper not defteri, ritmik melodiler ve yeni daima açık ekran görünümü benzer biçimde değişimler olacak.

Magic UI 4 güncellemesi iyi mi kurulur?

Honor, güncellemeyi dünyadaki tüm kullanıcılar için istikrarlı bir halde yayınladı. Sadece güncelleme kademeli olarak dağıtıldığı için telefonunuza ulaşmanız birazcık süre alacaktır. Aşağıdaki kılavuzdaki adımları izleyerek güncellemelerinizi periyodik olarak denetim edebilirsiniz:

Ayarları aç.

Sistem kısmına girin.

Yazılım güncellemesine tıklayın.

İndir ve kur’u seçin.

Magic UI 4 güncellemesi Sizin içinse, telefonunuz otomatikman indirme ve yükleme işlemine başlayacaktır.

onur 20, v20 sihirli ui 4

Magic UI 4 güncellemesindeki yenilikler:

– Sanatla alakalı Tema: Canlı renklere haiz Yıldızlı Gece teması eklendi. Bu temayı Temalar uygulamasından uygulayabilirsiniz.

– Çoklu pencere modu: Çoklu Pencere, ekrandaki ufak pencerelerde birden fazla uygulama açmanıza olanak tanır. Uygulama pencerelerini istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Ek olarak pencereyi geçici olarak bir baloncuğa dönüştürebilirsiniz.

– Daha akıcı animasyon: Magic UI 4 genelindeki yepyeni, sezgisel animasyonlar, öğelere dokunurken yada ekranda kaydırırken daha yumuşak, daha birleşik ve görsel olarak hoş bir kullanıcı deneyimi yaratır. Daha akıcı görsel efektler için, Galeri’deki albümler içinde yada Takvim’de yıl ve ay görünümleri içinde geçiş yaptığınızda uzun çekim animasyonları görüntülenecektir.

You May Also Like:  Hyundai Bayon Türkiye fiyatı belli oldu mu?

– Süper Not Defteri: Not Defteri artık aynı anda birden fazla Huawei aletinden notları düzenlemeyi destekliyor. Mesela, aynı anda tabletinizde düzenlediğiniz bir nota telefonunuzdan bir fotoğraf ekleyebilirsiniz.

– Ritmik zil sesleri: Magic UI 4 ile sistem titreşimi iyileştirildi. Ek olarak, gelen aramalar ve alarmlar artık kendi hususi titreşim modellerine haiz. Stereo seslerin ve koordineli titreşimlerin kombinasyonu size daha sürükleyici bir edinim sunar.

– Fazlaca ekranlı ortaklık: Üretkenliğinizi çoğaltmak için telefon ekranınızı dizüstü bilgisayarınıza üç pencereye kadar yansıtabilirsiniz. Sadece bu özellik, PC yöneticisi sürüm 11.0 yada üstü olan bir Huawei dizüstü bilgisayar gerektirir.

– Galeri: Galerideki bulgu sekmesinde, hususi efektler ve arka plan müziği ile evvelde ayarlanmış şablonları uygulayarak video hikayeleri oluşturabilirsiniz. Video düzenleme özellikleri, süre çizelgesini ve düzenleme seçeneklerini iyi mi kullanacağınız mevzusunda size daha çok yönerge vermek için optimize edilmiştir.

– Ekran koruması: Telefonunuzu Rahatsız Etmeyin modunda Huawei dizüstü bilgisayarınıza eklerken, mesajlar ve gelen aramalar yalnızca telefonunuzun ekranında görüntülenecektir. Böylece bir tek gizliliğinizi korumakla kalmaz, bununla beraber ekran paylaşımının etkinliğini de sağlar.

– NotePad Gizliliği: Bu, NotePad’deki notları kilitlemenizi sağlar.

– Fotoğraf paylaşım gizliliği: Bu, paylaşmadan ilkin fotoğraflardan çekim yerini, saatini ve aygıt bilgilerini kaldırmanıza olanak tanır.

         <br/></div>

#bilim #bilimhaber #teknoloji

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/honor-20-ve-v20-icin-magic-ui-4-surprizi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ASELSAN closes 2020 with exports: 38.3 million dollar contract signed

Grip İçin Hangi Doktora Gidilir?