in

Oppo Find X3 Lite geliyor: Reno 5 esintisi


Oppo geçtiğimiz günlerde Reno serisinin yeni üyesini tanıttı. Ek olarak yeni telefon Find X3 Lite için yeni sızıntılar ortaya çıktı. Telefonun tasarımını ve bazı özelliklerini öğrenmemizi elde eden ses, Oppo Find X3 Lite senin modelin Oppo Reno 5 Modelinin tekrardan düzenlenmiş bir versiyonu bulunduğunu söylüyor.

(*5*)Oppo Find X3 Lite neye benzeyecek?

Bu senenin ortasında tanıtılması beklenen Find X3 serisi ile ilgili sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Oppo’nun yeni telefonu X3 Lite’ın bazı özellikleri değiştirilmiş bir Reno 5 olduğu bildirildi. X3 Probunun geçerli olmadığı ve kendisinden beklentilerinin yüksek olması gerektiği söylenenler arasındadır.

Oppo Reno 5 ve Find X3 Lite arasındaki gözle görülür farklardan biri, arkadaki ‘Reno Glow’ yazısı olacak. Bu yazı yeni telefonda bulunmayacak ve telefonun arkasına yalnız Oppo yazılacak. Arka kamera dizisi şu şekilde olacak: 64 Megapiksel, 8 Megapiksel, 2 Megapiksel, 2 Megapiksel. Önde 32 Megapiksel kamera karşımıza çıkacak.

Oppo Find X3 Lite

Telefonun önünde 1080 x 2400 çözünürlüğünde olan ön kamera ekran deliği şeklinde 6.4 inç AMOLED ekran bulunacak. Bu ekranda 90 Hz ekran yenileme hızı Ekranda parmak izi okuyucunun olacağı belirtiliyor.

Telefonun 5G özelliği için Qualcomm’un Snapdragon 765G’si İşlemciden güç alacağı ve 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına haiz olacağı bildirildi. Pil tarafında ise 65 W SuperVOOC2.0 süratli şarj yardımı ile 4,300 mAh pil bulunacaktır.

You May Also Like:  Honor, Huawei sonrası ilk telefonunu satışa sundu

#bilim #bilimhaber #teknoloji #android #donanım

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/oppo-find-x3-lite-geliyor-reno-5-e-cok-benziyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WhatsApp’ta karşıdaki kişinin mavi tikini açma

Oppo Find X3 Pro’da kutu içeriği sürprizi