in

İkizler Burcu Çocuğu Özellikleri Nelerdir ?


Azca uyuyan nadir bebeklerden kabul edilen İkizler evlatları, ebeveynlerini bu mevzuda oldukca zorlayan ufak canavarlardır. Bu evlatların gözleri takımyıldızlarda parıldıyor. Aslına bakarsak, bu parıltı etraftaki her insanın dikkatini çekmeyi başarıyor ve keyifli hale geliyor. Devamlı meraklı gözlerle her yeri denetim ediyorlar ve meraklarını uyandıran her şeye dokunmak istiyorlar.

Bilhassa merakı yüksekse, oraya gitmekten zevk alırlar. Bazı durumlarda, anne babaları onları anlamakta zorlanır. Zira, birçok insanoğlunun duyduğu şeklinde, bu çocuklar ikili kişiliğin çocuklarıdır ve hareketlerinde devamlı değişimler vardır. Fakat sebebi ne olursa olsun oldukca keyifli ve nazik bir fiziğe haiz oldukları için bu şekilde ortaya çıkan sinirleri rahatça yönetebilirler.

Gemini Boy’un Genel Özellikleri

Oldukça aktifler

İkizler burcu evlatları maalesef hareket halindeyken o denli mutlular ki, evi alt üst etmeyi ve onları yine deli etmeyi başarıyorlar. Elbet, tüm kaosa karşın, sempatik durumlarıyla bir halde kendilerini affetmeyi başarırlar. Devamlı hareket etmeleri, dans ve sanata olan ilgilerinin bir göstergesi olabilir. Durmaksızın saatlerce dans edebilirler ve dahası, onunla oldukca eğlenebilirler.

Acele öğren

Bununla birlikte bu ufak canavarlar, zamanlarından oldukca daha erken konuşmayı öğrenerek herkesi şaşırtmayı başardılar. Oldukça parlak zeka oldukları için öğrendikleri her yeni kelimeyi değişik açılardan kaydederek kullanmaya başlarlar. Akıllı olmalarıyla birlikte sevdiklerini de son aşama imrenen çocuklardır. Gelecekte ne kadar kıskanacaklarını genç yaşlardan itibaren anlamak oldukca kolay.

Onlar kıskanç

Bilhassa ebeveynlerini kıskanıyorlar ve bunu kimselerle paylaşamıyorlar. Ebeveynlerinin başka bir evladı kendilerinden daha oldukca sevdiğini gördüklerinde çılgına dönerler ve dikkat çekmek için ellerinden gelen her şeyi göstermeye çalışırlar.

Kuralları sevmiyorlar

Bir çok süre bir disiplin kelimesi bu evlatları mutsuz eder. Bu pozisyonu asla sevmezler ve ansızın sakinleşmeye başlarlar. Sadece disiplin onlara nazikçe anlatılırsa itiraz etmeden kurallara saygı göstermeye başlarlar. Bu yüzden İkizler evlatları için okul yaşamı bunaltıcı bir durum haline gelir ve kendilerini bu durumdan tamamen izole ederek başarısız bir eğitim yaşamı yaratırlar.

Ne yazık ki bu durum anne babaları için oldukca can bunaltıcı. Fakat burada en büyük sorun çözücü anne babalardır. Çocuklarını önlerine getirdikleri ve lüzumlu detayları açıkladıkları sürece okulu sevdirmeyi başarabilirler. Bu durumda çocuk okulun başlangıcında her şeyi doğru bilerek düşüncelerinden uzaklaşmaya ve yeni fikirler düşünmeye adım atar ve bunun sonucunda bu şekilde bir zekadan oldukca iyi bir eğitim yaşamı görülebilir. Çocuk. Çocuğunuzun başarı göstermiş ve kendinden haberdar bir fert olması için doğru ve hatası göstererek çocuğunuzu eğitmeye çalışın.

You May Also Like:  Rüyada Derede Yüzmek Ne Demek?

İkizler evladı iyi mi tedavi edilir?

Oldukça konuşma olmalı

İkizler evlatları oldukca konuşmayı severler. Bu yüzden onlarla sık sık yazışma kurmalı ve onlarla söyleşi etmelisiniz. Böylece sizi bir dost ve sırdaş olarak görecek. Bununla birlikte, bu burcun evlatları gezi etmekten ve eğlenmekten hoşlanıyor.

Bilhassa anne babaları, ebeveynlerinin bu gezi merakından bahsetmesine izin vermemeli ve belirli kurallar dahilinde olmasına izin vermemelidir. Bu özgürlüğü seven evlatları anlamalı ve özgürlüklerini bir aile olarak almamalısınız. Aksi takdirde, sizi asla dinlemezler ve söylediklerinizin tam tersi şekilde çalışırlar.

Negatifler yansıtılmamalıdır

Bu çocuklar, negatif durumlardan derhal etkilenen oldukca duygusal çocuklardır. Bu yüzden en küçük bir üzüntü anında bile geri çekilirler ve fena şeyler hakkında düşünmeye başlarlar. Bu yüzden negatif şeyleri bu küçüklere derhal açıklamamalısınız. Kaza ciddileşmedikçe, onlara açıklamamanızı tavsiye ederiz. Zira ne kadar mutsuz olursan ol, sana ifşa etmeden içinizde hissettiğiniz kadar üzüntü de hissedecekler.

İletişim kurmaya ihtiyacım var

Bununla birlikte devamlı merak edip peşlerinden giderler. Bu durumda bu mücadelede onlara yardım etmek ve doğru yolu göstermeye çalışmak ebeveynlerin görevidir. Bir böcekleri var ise, onlara gerçeği açıklayın ve bununla beraber devamlı yanlarında olduğunuzu hissetmelerine izin verin. Desteğinizi gördüklerinde, daha motive olacaklar ve tutkulu olmaya başlayacaklar. Böylece desteğinizle daha iyi bir iş çıkaracaklar.

Bu çocuklar, bazı durumlarda ifade edemeyecekleri bir metin yazarak açıklamaya çalışırlar. Böylece onlara mini dizüstü bilgisayarlar satın alarak savurganlıklarına destek olabilirsiniz. Kimi zaman onlardan size ufak kağıtlara mektup yazmalarını isteyebilir ve aynı şekilde mektuplar yazarak ayrı bir yazışma seçimi oluşturabilirsiniz. Böylece ikiniz arasındaki bağları güçlendirebilirsiniz.

Gezilere çıkmalısın

Bu evlatların en ayırt edici özelliklerinden biri de kolay gezi etmeyi ve yazışma oluşturmayı sevmeleridir. Bu yüzden seyyah ve konuşkan çocuklar şeklinde büyürler. Çocuğunuzla beraber zamanı, kültürel ve naturel geziler yapabilirsiniz. Dostlarıyla konuşarak yazışma becerilerini geliştirebileceği ve kendini daha iyi ifade edebileceği ortamlar yaratabilirsiniz. İkizler evlatları yazma, konuşma, öğrenme ve öğretmede yeteneklidir.

You May Also Like:  Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Nelerdir ?

Bu kabiliyetleri öne çıkarmasına yardım edebilirsiniz. Her çocuk oyunları sever, sadece daha oldukca kitaplara, kalemlere ve dizüstü bilgisayarlara ilgi duyarlar. Bu özellikler göz önünde bulundurularak bu küçüklere oyun yerine kitap, defter, kalem, boyama kitabı vb. Verilir. Alabilirsin. İkizler evlatlarının entelektüel bir kişiliği vardır. Bununla birlikte bu yönü güçlendirmek için onunla çeşitli etkinliklere, beyaz perdeye ve tiyatroya gidebilirsiniz.

Gerektiğinde onları dinlemek esastır

Çocuklar her şeyi merak eden yaratıklardır. İkizler evlatları, öteki burçların evlatlarından birazcık daha meraklıdır. Devamlı sual sormayı severler. Sorularına elinizden geldiğince yanıt vermeye çalışmalısınız ve bilmediğiniz şeyleri sorarsa, beraber araştırma yaparak öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Ek olarak bildiklerini paylaşmayı ve anlatmayı da severler. İkizler’de bir evladınız var ise, konuşurken sözünü kesmemelisiniz.

Onu dinlemelisiniz ve onu dinlediğinizi açıkça belirtmelisiniz. Böylelikle güveninizi bozmadan bu kabiliyeti destekleyeceksiniz. Bu evlatların dışa dönük bir doğası var. Bu onların oldukca konuşmalarına ve arkadaşları içinde / okulda etken olmalarına niçin olur. Bu, çocuğunuzun açık sözlü ve eleştiriye açık bulunduğunu gösterir. Yapmanız ihtiyaç duyulan şey, karşılaşabileceğiniz negatif durumlar karşısında onu sakinleştirecek alternatifler bulmaktır.


İkizler Çocuğu’nun okul yaşamı iyi mi?

Genel olarak İkizler burcunun özelliklerinden bahsettikten sonrasında gelin bu evlatların okul hayatından bahsedelim. Bu burcun evlatları tam anlamıyla “parlak zeka fakat çalışmayan” çocuklar. Dersi dinlemeseler de aslına bakarsak söylenen her şeyi yazıyorlar. Masaya oturup ders çalışmak oldukca zor. Sadece sınavlarda beklenmedik bir başarı gösterdiler. Bu burcun evlatları çoğu zaman sosyaldir. Bırak çiçeklerle köşede oturmak şöyleki dursun, çiçeklerin içinde oturan çocuklar bile engel olabiliyor. İkizler burcu bir çocuğun okul yaşamının iyi mi olacağını merak ediyorsanız, lütfen yazımıza dönün.

Oldukça enerjik ve canlılar

Yazları yerleşmeyen ikizler, öteki burçlardan birazcık daha zor olsa gerek. Kimi zaman ruhlarındaki ikilemlerle, İkizler burcunun kararsızlığı ve hiperaktivite ile başa çıkmaları zor olsa gerek. Bu burcun evlatları, tam teşekküllü bir ikizin tüm özelliklerine haizdir. İkizler bir evladınız var ise, yaşam birazcık zor olabilir. Zira eline sığmayan ve devamlı fikrini değiştiren bir çocuk yetiştirmek sabır ve enerji ister.

Süratli sıkma yapılarına sahiptirler

Bu zodyak evladı için oldukca zor ödev yapmak pek uygun değil. Dakikalar içinde sıkılabilir ve ödev yapmayı reddedebilirler. Bu yüzden, kitaplara bakmasalar bile, çoğu zaman okul hayatında başarı göstermiş olurlar ve baskı onlar için doğru tutum değildir.

You May Also Like:  Kahve Falında Büst Görmek -

Görevlerinin bilincinde olan bu evlatları yönlendirmek ve baskı altına almak yerine fikirlerini ortaya koymak ve beraber çalışmak doğru adım olacaktır. Okulda uyumsuz durumlar gösterirse, bu ekip çevrede kendini gösteremediği için sorunlarla karşılaşabilir. Bu durumda ayırma değişimleri uygulanabilir ve yeni bir ortam sağlanabilir. Genel olarak birleştirmek gerekirse, çalışmak istemeseler bile başarı göstermiş çocuklardır.

Değişen bir ruhları var

Bu burç adından da anlaşılacağı suretiyle bu takımyıldızların iki kişiliği vardır. Bu bebekler bununla beraber erişkin bir İkizler adam yada hanım ile aynı özellikleri taşırlar. Bu evlatları idrak etmek oldukca zor. Bigün sevdikleri oyunu ikinci gün mahvedebilirler. Bugün sevdikleri bir oyundan nefret edebilirler, sonraki gün. Anne babalar ikiz bebeklerde bu davranışları geçici bir süreç olarak görseler de bu tutum ve fikir yanlıştır. Zira bu burcun evlatları yetiştikleri şeklinde aynı duruma sahipler. Başka bir deyişle, bu ikilem yaşamları süresince yargı sürüyor ve hayatındaki hepimiz bu burç burcunu anlamakta zorlanıyor.

Yaramazlar fakat sempatikler

İkizler evlatları çoğu zaman okul sürecinin ön saflarında yer alır. Kargaşalı olmalarıyla birlikte sınıfta da sempatik. Arkadaşlarının kıymet verdiği ortamda mutluluk deposu olan bu evlatları eğitmek birazcık zor olabiliyor. Sadece sınıfta dinlediklerinde büyük başarı gösterdiler. Genel olarak dijital hafızaları görsel hafızadan daha gelişmiştir.

Çoğu zaman, tahtadaki holiganlar yada konuşmacılar sıralamasında isimlerinin yanında çarpı işareti olan çocuklardır. Sadece oldukca şefkatli ve çalışkan oldukları için arkadaşları ve öğretmenleri tarafınca sevilirler. Okul hayatları süresince pek oldukca yaramazlık yapabilirler ve çoğu zaman anne babaları yönetimle birleştirebilirler.

Bu yaramazlığın oldukca büyük problemler haricinde oldukca azca ziyanı vardır. Araştırmayı ve gözlemlemeyi severler, bu yüzden bu yöndeki derslerle büyük başarı gösterirler ve hafızaları oldukca kuvvetli olduğundan çoğu zaman dersi yine etmelerine gerek kalmaz.


Daha fazlasını bul:

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vivo Y12s iddialı fiyatıyla rekabet edecek

Microsoft’tan kuantum bilgisayarlar için yeni buluş