in

Bose yeni kulaklığıyla sporcuları hedefe alıyor


Kullananların dikkatini çeken cihazlara kaydolan Bose, yeni bir kulaklık duyurdu. Bose Sport Açık Sözde spor kulaklıkların tasarımından pek değişik değil. Bu aşamada kulak tamamen kapatılır Açık bir sporBazı kullanıcılar “tasarımından” hoşlanmasa da, süratli spor meydana getiren insanoğlu onu kesinlikle sevecek benzer biçimde görünüyor.

Bose Sport Open özellikleri ve fiyatı

Kablosuz kulaklık modellerine bir yenisini ekleyen Bose, kullanıcılardan ilkin klasik tasarımlı kulaklıklarından değişik bir modelle karşımıza çıkıyor. Açık kulaklı kulaklık tasarımı ile bizlere karşılık gelen model TWS olarak etiketlendi. TWS özelliği yardımıyla çevrenizdeki sesleri engellemeden iyi ses performansı sunmayı vaat ediyor.

Bose Sport Açık 00

Kulaklıklar sporculara odaklanır IPX4 sertifikası ile Suya ve Tere Dayanıklı. Kaba tasarımının altında 14 gram ağırlığındaki cihazda etken gürültü iptali yoktur. Fakat bunun haricinde 16 mmSes sürücüleri içeren aygıt, akustik hassasiyete odaklanıyor. Cihazın mikrofon sistemi yardımıyla kulaklık, dışarıdaysanız aramalar esnasında rüzgarın sizin tarafınızdan iletilmesini engeller.

Bose Sport Açık 00Şirket iddiasına gore OpenAudio teknolojisiyle Bose Sport Open Onu destekleyen ilk kulaklık olur. Kulaklık tam şarjla 8 saat kullanım sağlarken, otuz dakika şarjla 3 saat kullanım sağlıyor. Kulaklığın tamamen şarj olması 2 saat sürer. Kulaklık bağlantı tarafı Bluetooth 5.1 Ve sesli asistanlara erişmek için fizyolojik bir anahtarı var.

You May Also Like:  Samsung, Neo QLED TV’lerini tanıttı

Cihazdan 20 Ocak’tan itibaren Küresel olarak 200 $ ‘dan süregelen fiyatlarla Satışa çıkması umut ediliyor.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/dev-tasarimiyla-kulaktan-cikmayacak-bose-sport-open

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Samsung’un en iyisi: Galaxy Buds Pro kutu açılışı

26 iPhone’u tek tuşla kontrol etti! İşte nedeni