in

Oppo Find X3 özellikleri sızdırıldı!


OppoMart ayında yapılacak lansman etkinliğinde tanıtılması umut ediliyor. X bulSeri 3 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Prosster adlı bir kullanıcı tarafınca TwitterÇinli teknoloji firmasında paylaşılan bilgilere bakılırsa yeni telefon 11 Martİçinde duyuru edilecektir. X3’ü bulun, X3 Pro’yu bulun, X3 Neo’yu bulun ve X3 Lite’ı bulun Dört değişik modelden oluştuğu iddia edilen akıllı telefon, 14 nisanPiyasaya sürüleceği bildirildi.

Find X3, iPhone 12’ye benzer

İPhone 12 serisine benzer yeni nesil akıllı telefonlar, Elma, kent, kediFirmanın imza ürünlerinden esin aldığına inanılıyor. Doğrusu gGeçen yıl gösterildi Oppo İzleYumuşak kavisli ekranı, çıkarılabilir silikon bantları ve hatta beyaz ambalajıyla Apple Watch’un bir klonu olarak derecelendirilmiştir.

Sadece Oppo’nun ABD’de herhangi bir varlığı yok Çince Şirket, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olarak seslendirildi. Ek olarak son yıllarda Elma, kent, kedi İPhone için bir tehdit olarak ortaya çıkan teknoloji markasının, iPhone’da bulunmayan kusursuz ekranlar ve cam altı sensörler şeklinde özelliklerle öne çıkacağına inanılıyor.

Yeni nesil Oppo Akıllı telefon fotoğrafını sızdıran İşhan Ağarwal, cihazla ilgili yorum yapmış oldu,

You May Also Like:  Oppo A94 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Artık hepimiz iPhone replikalarına yorumlarla başlamış olacak fakat en azından değişik ve havalı görünüyorlar. Fazlaca zarif görünüyor. Şirketlerin yalnız Apple’ı kopyalamak yerine yeni ve değişik bir şeyler denemelerini seviyorum.

Oppo Find X3’ün görünümünü iyi mi değerlendirirsiniz?



Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/oppo-find-x3e-dair-bazi-bilgiler-sizdirildi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gece Uyurken Çok Susamak Neden Olur ?

Nokia 2, 3, 5, 6 cihazlara format nasıl atılır?