in

Boyun Tutulmasına İyi Gelen Kremler


Boyun ve sırt ağrısı çoğu zaman ense sertliğinden doğar ve kişilerin doktora başvurduğu en yaygın ağrılardan biridir. Boyun sertliğine bağlı ağrıları gidermek için kullanılabilecek kremler aşağıda anlatılmış olup, hekim tavsiyesi olmadan kullanılmaması tavsiye edilir.

Voltaren kremi


Voltaren Crimin Etken bileşen diklofenak dietilamonyumdur. Kremsi formülü yardımıyla jel formunda bir ilaçtır. Ufak kazaların niçin olduğu burkulma, ezilme, yaralanma ve ağrı şeklinde spor yaralanmalarının niçin olduğu sorunlarda, bel, boyun ve sırt sertliğinin niçin olduğu ağrılı durumlar, irin yada şişlik, yumuşak doku iltihabı ve lokal romatizma tedavisi için kullanılır.

Benjay Karim

Benjay Karim

Karim Benjay Etken bileşenler metil salisilat ve mentoldür. İlaç vücutta iltihaplanma ve ağrıya yol açan faktörlerin etkilerini azaltır. Uygulanan bölgedeki damarları genişleterek, peşinden analjezik ilacın tesiri ile serinlik hissi verir. İlaç, sinir ve kas gevşemesini sağlamanın yanı sıra boyun ağrısı, omuz sertliği, bel ağrısı ve çeşitli kas ağrılarında analjezik olarak kullanılır.

Veksolin kremi

Etken maddesi olan ilaç tiyokolşikosid olup, kas gerginliğini azaltıcı ve tedavi edici etkiye haizdir. Ağrılı kas krampları, kas ağrısı, kas gerginliği, bel ve sırt ağrıları ve boyun sertliğinde kullanılır.

Maxrilax Merhem

Fixoline kreminin etken maddesi tiyokolşikosiddir. İlacın temel özelliği kas gevşetici etkiye haiz olmasıdır. Bu özelliğinden dolayı ağrılı kas spazmlarını tedavi etmek için kullanılan ilaç bununla beraber bel ve boyun bölgesindeki sertliğin niçin olduğu ağrıları tedavi etmek için de kullanılmaktadır.

You May Also Like:  Kel erkekler için deva - KAHVE MASKESİ

Maxthio Merhem

Bu ilaç, beyin ve omurilik sebebiyle kasların aşırı gerilmesi durumlarında kas gevşetici olarak kullanılan, kas gerginliğini azaltan ve ortadan kaldıran bir özelliğe haizdir.

Muscoflex krem

Maxthio Merhem’in etken bileşeni tiyokolşikosiddir. İlaç, 30 g’lık alüminyum halojenür tüplerde satılır ve bir ilaç tüpünde 75 mg etken bileşen ihtiva eder. İlaç çoğu zaman ağrılı kas spazmlarının semptomlarını tedavi etmek ve kas gevşetici özelliği olduğundan bel, boyun ve sırttaki ağrıyı hafifletmek için kullanılır.

Maskomed merhem

Mescomed merhem, ağrı ile ilişkili kas spazmlarını gidermek için kullanılan bir ilaçtır. Bu merhem, sinir sistemi hastalıklarının niçin olduğu ağrılı ve istemsiz kas gerginliğinin yanı sıra bel, sırt ve boyun sertliği şeklinde hastalıkların niçin olduğu ağrıların tedavisinde kullanılmaktadır.

Muscoril merhem

Muscoril merhem, tiyokolşikosid etken bileşenleri ihtiva eder. İlaç çoğu zaman kas gevşetici özelliğe haizdir. Ek olarak antiinflamatuar ve ağrı giderici özelliklere haizdir. Bu bakımdan hem romatizmaya bağlı ağrılarda hem de ağrının hissedildiği öteki durumlarda kullanılır. Sırt, boyun, siyatik, spor yaralanmaları ve öteki travma durumlarının ve ameliyat sonrası görülebilen ağrı şikayetlerinin tedavisinde kullanılır.

Musfixa merhem

Musfixa merheminin etken bileşeni, yukarıdaki ilaçlarda olduğu şeklinde tiyokolşikosiddir. Bu merhem, ana özelliği olarak kas gevşetici bir yapıya haizdir. Bu bakımdan ağrılı kas spazmlarının tedavisinde ve genel olarak kas gerginliğini azaltmak için kullanılır. Ek olarak bel, sırt ve boynun sertliğinden meydana gelen ağrılı durumların tedavisinde de endikedir.

You May Also Like:  Elma Sirkesi İle Siyah Noktalardan Kurtulun

Tyoflex merhem

Tyoflex merhem, kas gerginliğinin niçin olduğu sorunları azaltan ve tedavi eden bir kas gevşetici maddedir. İlaç, ağrılı kas krampları ile ilişkili kas ağrısını hafifletmenin yanı sıra sinir sistemindeki sorunlardan meydana gelen kas ağrısını hafifletmek için kullanılır ve ek olarak bel, boyun ve sırttaki sertliğin niçin olduğu ağrıları tedavi etmek için kullanılır.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram hesap silme – Instagram hesap kapatma

Xiaomi Mi 11 global tanıtım tarihi sızdırıldı