in

Redmi Note 9 Pro vs POCO X3 NFC karşılaştırma


Görünüşe bakılırsa adam Telefonlara baktığımızda tüketicilerin değişik segmentler için oldukca sayıda seçeneği var. Bilhassa bütçeli cihazlarda bu seçeneklerin sayısı artıyor. Dolayısıyla uygun fiyatlı telefonlar içinde öne çıkıyor; Redmi Note 9 Pro ve POCO X3 NFC Karşılaştırma Seninle video

Redmi Note 9 Pro ve POCO X3 NFC(*9*)

3000 Türk Lirası Tüketiciden ilkin gelen POCO X3 ve Redmi Note 9 Pro, birçok insanı seçim hayata geçirmeye zorluyor. bu yüzden POCO X3 ve Redmi Note 9 Pro arasındaki karşılaştırma incelememizi hazırladık. Aşağıdaki videodan iki cihazın detaylarını öğrenebilirsiniz.

POCO X3 NFC’yi satın almak için tıklayın

Redmi Note 9 Pro satın almak için tıklayın

Ilk olarak her iki modelin de performans açısından kullananların gereksinimlerini karşıladığını varsayalım. Snapdragon 732G işlemci tarafınca desteklenmektedir Poco X3 NFC Ön uç modeli, Snapdragon 720G ile beraber gelen Redmi Note 9 Pro’dan bir adım önde, kağıt üstünde adım atar.

Ekranın özellikleri olarak Full HD çözünürlükte gelen Redmi Note 9 Pro, 120Hz yenileme hızına haiz IPS LCD ekrana haiz Poco X3 NFC modelinin bir adım peşinde kalıyor. Ekran boyutlarında her iki telefon da aynı özelliklere haiz.

NFC IP53 sertifikasından ilkin POCO X3 için Poco X3 ve Redmi Note 9 Pro içinde karşılaştırma. Sadece Redmi Note 9 Pro modelinin herhangi bir sertifikası yok. Her iki model de kamera açısından benzer özelliklere haiz. Ana kameradaki Poco X3 NFC modeli 64 megapiksel çözünürlük Diyafram f / 1.9 Bir diyafram mercek kullanmak. Sadece Redmi Note 9 Pro 64 megapiksel f / 1.89 çözünürlük Membran kamera vasıtasıyla gelir.

5.610 mAh bataryaya haiz olan Poco X3 NFC, 5.020 mAh kapasiteye haiz. Redmi Note 9 Pro modeline bakılırsa daha uzun pil ömrü sağlar. Süratli şarj söz mevzusu olduğunda, her iki aygıt da 30W süratli şarjı destek sunar.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/poco-x3-vs-redmi-note-9-pro-karsilastirma

You May Also Like:  Samsung Galaxy A52 5G tanıtılmadan satışa sunuldu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fiyatıyla öne çıkan Reeder P13 Blue Max’i inceledik

Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır?