in

Android 12 beta sürümünde neler yeni?


Android 12 ilk geliştirici sürümünü yayınladı. Beta sürümü, daha büyük simgeler ve hususi bir erteleme düğmesi ile tekrardan tasarlanmış bildirimlere haizdir. Her Android güncellemesinde değişen bildirimler, Android 12Fonksiyonel değişimler yerine çoklu görsel değişimler sunar. Android 12 beta sürümündeki yenilikler İşte Android 12 sürümünün özellikleri!

Android telefonların geleceği Android 12 neler sunuyor?(*12*)

Yeni bildirimler görünümünde fark edilen ilk detay, Bildirim simge durumuna küçültüldüğünde, bildirimin en solundaki uygulama simgesi mühim seviyede büyür. Ek olarak yeni versiyonda Android 11Bildirim görüntülerinin boyutları da arttı. Genel olarak, Android 12 neler sunuyor? Yanıt videomuzda, iyi eğlenceler!(*12*)

Android 12 beta sürümünü indirmek için: http://bit.ly/3aCpBuC

Android 12 ile Googlebildirimlere hususi bir düğme ekledi. Erteleme düğmesi olarak malum bu yenilikle, bildirimlerinizi bir saate kadar kolayca erteleyebilirsiniz. Ek olarak bildirimleri bir saat erteleyebilir yada kendiniz bir vakit sınırı belirleyebilirsiniz.

Son zamanlarda, Wi-Fi şifrelerini yakın insanlarla paylaşma kabiliyeti Yakın insanlarla paylaşın ile ortaya çıktı. Bildiğiniz şeklinde, Apple AirDrop’a benzer Yakın insanlarla paylaşın karakteristik, Android 12 İle oldukca daha yararlı olacak şeklinde görünüyor. Ayrıca, geliştiriciler, Android’in yeni sürümünde Pixel cihazlarının delikli ön kamerasını kapatma ayarını da keşfettiler.

Android 12’nin özellikleri içinde Fotoğraf ve Fotoğraf (PIP) şu demek oluyor ki fotoğraf içinde fotoğraf İşlev için mühim bir gelişme bulunmuş oldu. Netice olarak, yeni işletim sistemi bu pencerelerin kolayca tekrardan boyutlandırılmasına izin vermiyor.

Android 12 güncelleme programı(*12*)

Geçen yıl olduğu şeklinde, Google sürümleri bölümlere ayırdı. Şubat’tan Nisan’a kadar Android 12’nin ilk üç yapısı geliştirici önizlemeleri olarak sınıflandırıldı. Buna nazaran;

Şubat-Nisan 2021

– Geliştirici önizlemesi 1: İlk büyük yapı, yeni özellikler, API’ler ve davranış değişiklikleriyle geliştirici geri bildirimlerine odaklandı.

– Geliştirici önizlemesi 2: Ek işlevler, API ve davranış değişimleri ile sonraki güncelleme.

– Geliştirici önizlemesi 3: Kararlılık ve performans için yayınlanacak güncelleme.

Mayıs ayında Android 12 Beta, daha kolay ve daha genel bir kurulum için OTA güncellemesi olarak satışa sunulacak. Google, bu senenin Ağustos ayında ek bir beta sürümü eklemiş görünüyor.

Android 12, Android 12 Özellikleri, Android Acil Durum Çağrısı, Android 12 Geliştirici Beta, Resim İçinde Resim

Mayıs-Ağustos 2021

– Beta 1: İlk beta kalitesindeki sürüm, Android Beta imzalayanlar ve ilk kullanıcılar için gelecek.

– Beta 2-3: Beta kalitesinde yeni versiyon.

– Beta 4: Platform stabilizasyonu, son API’ler ve Google Play doğrulaması.

– Aday sürüm (aday): tam sürümden önceki son olarak beta sürümü.

Eylül 2021 (tahminlere nazaran)

– Son olarak sürüm: Android 12 ekosisteme dahildir.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/android-12-beta-surumunde-neler-yeni-iste-android-12-ozellikleri

You May Also Like:  Oppo A73 vs Redmi Note 9 karşılaştırması

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BioNTech aşısı etkinliği için umut veren araştırma

e-Devlet ile Abonelik Fesih Başvurusu nasıl yapılır?