in

Bill Gates Android mi kullanıyor iOS mu? Cevapladı


Microsoft’un kurucu ortağı ve dünyanın en varlıklı isimlerinden biri Bill GatesHızla gelişen teknolojinin babalarından biridir. Doğal ki, herhangi bir işletim sisteminin teknoloji dünyasında bu adı kullanımı bir merak mevzusu. Bill Gates, katılmış olduğu bir Clubhouse sohbetinde Android ve iOS ile ilgili soruları yanıtladı. tamam Bill Gates hangi işletim sistemini kullanıyor??

Bill Gates hangi işletim sistemini kullanıyor?

Bill Gates katıldı Bir kulüp toplantısında İklim değişikliğinden COVID-19’a kadar birçok mevzu hakkında konuşun. Son zamanlarda gerçekleşen ve yayınladığı röportaj.Bir iklim felaketinden iyi mi kaçınılırKitap hakkında sorulan sorular elbet bir tek bununla ilgili değildi. Android hakkında düşünceleri sorulduğunda Gates şu cevabı verdi:

“Aslına bakarsan bir Android telefonum var. Her şeyi seyretmek istediğim için bir iPhone kullanıyorum, sadece yanımda bir Android aygıt da var.”
Bill Gates hangi işletim sistemini kullanıyorSonrasında o iOS ve Android Firmalar arasındaki rekabet soruldu fakat bu soruların çoğuna yanıt vermedi. Verdiği cevaplarla ilgili çarpıcı olan şey şudur:

“Bazı Android üreticileri Microsoft uygulamaları evvel yüklenmiş olarak geliyor ve bu da işimi kolaylaştırıyor. Uygulamaların işletim sistemiyle iyi mi yazışma kurduğuna dair daha özgür bir yapı var. Ben de alışmaya başladım. Öyleki olsa bile bir çok dostum iPhone kullanıyor . ”

You May Also Like:  Samsung, Android politikalarını ihlal ediyor

Bu toplantı gerçekleşti Kulüp başvurusu Yalnızca iPhone’da mevcuttur. Dolayısıyla Bill Gates’in işletim sistemi ile ilgili soruya net bir yanıt veremiyoruz. Sadece, Android’de noksan olmasa da iOS’u açıkça oldukca kullanıyor.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/bill-gates-hangi-isletim-sistemini-kullaniyor-cevapladi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lenf Kanserine Ne İyi Gelir ?

Uyku takibi uygulamalarına Google çözümü