in

Göğüs Ucu Yarasına İyi Gelen 16 Krem


Meme ucu yaraları emzirirken ortaya çıkabilir ve bu süre tamamlanana kadar devam edebilir. Anneler meme başı problemleri yaşıyorsanız emzirmenin ilk döneminde meme başı zedelenmesi için faydalı kremler kullanabilirsiniz.

Lanolin Anne Göğüs Ucu Kremi Lansinoh’dan


Emzirme sırasında meme uçları hassaslaşır. Lansenoh KarimHassas göğüs uçlarının nemlenmesine ve korunmasına yardımcı olur.

nasıl kullanılır?

Her emzirmeden sonra kullanılmalıdır. Daha etkili sonuç almak için düzenli olarak kullanılması gerekir.

Yan etkiler

Çocukta alerjik reaksiyona neden olabilecek hiçbir katkı maddesi, koruyucu, papatya ve E vitamini içermez. İngiliz Alerji Vakfı tarafından onaylanmıştır. Tatsız, kokusuz ve renksizdir. Hem anneler hem de bebekler için güvenlidir.


Contractubex krem

Contractubex Jel

Contractubex JelAmeliyat sonrası oluşan yara izlerinin, ampütasyonların, yanıkların ve kazaların tedavisinde kullanılır.

nasıl kullanılır?

Kesiler kapatıldıktan veya dikişler alındıktan sonra günde 2 veya 3 kez o bölgeye uygulayın. Düzenli kullanıldığında 3 ile 6 ay arasında fark edilebilir.

Yan etkiler

Katkı maddesi koruyucu içermez, kokusuz ve renksizdir. Dermatolojik olarak onaylandı.


Radix Göğüs Ucu Kremi

Radix Göğüs Ucu Kremi

Cildin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Cildin görünümünü iyileştirir, yara izi ve yara izi tedavisinde kullanılır. C vitamini ve içerdikleri aynı peynirlerle meme uçlarının nemlenmesine ve korunmasına yardımcı olur.

nasıl kullanılır?

Meme uçlarına ince bir tabaka halinde uygulanır. Derinin bir süre emmesi beklenir. İstenilen miktar ve sıklıkta uygulanabilir.

Yan etkiler

Paraben veya alerjen içermez. Kokusuz ve renksizdir. Dermatolojik olarak onaylandı.


Neutralin göğüs ucu bakım kremi

Neutralin göğüs ucu bakım kremi

Emziren anneler için geliştirilmiş bir kremdir. İçeriğindeki doğal bitkisel yağlar, doğal bitki özleri ve vitaminlerle cildin nem içeriğini dengelemeye yardımcı olur. Formülündeki shea yağı ile cildi nemlendirmede büyük etkisi vardır. Cildi besler ve pürüzsüzlük kazandırır.

nasıl kullanılır?

Nipellere ince bir tabaka halinde, yeterli miktarda ve istenildiği zaman uygulanabilir.

Yan etkiler

Tüm cilt tipleri ve tüm yaş grupları için uygundur. Paraben veya alerjen içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır.


Remolent Göğüs Ucu Bakım Kremi

İçerdiği Butyrospermum Park Butter, Bis-Diglyceryl Polyacylated-2, Olos Oil, Balmumu, Vitamin E ile cildi nemlendirir ve nem içeriğini dengeler. Yara izi ve yara izi tedavisinde kullanılır. Emziren anneler için özel olarak üretilmiştir.

nasıl kullanılır?

Nipellere istenilen miktarda ve sıklıkta ince bir tabaka halinde uygulanabilir. Silmeden kullanılabilir.

Yan etkiler

Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır. Paraben ve alerjen içermez, kokusuz ve renksizdir. Tüm cilt tipleri için mevcuttur.

You May Also Like:  Dizler nasıl beyazlatılır? EVDE ÖNLEMLER


Philips Avent göğüs ucu kremi

Philips Avent göğüs ucu kremi

Kuru ve hassas meme uçlarını nemlendiren krem ​​aynı zamanda yumuşaklık da sağlar. Hindistan cevizi ve lanolin içeriği ile cildin nem içeriğini dengeler ve cildi besler.

nasıl kullanılır?

Her gün meme uçlarına ince bir tabaka halinde sürülür. İstenildiği sıklıkta uygulanabilir. Ayrıca emzirmeden önce temizlenmesine gerek yoktur.

Yan etkiler

Renklendirici, koruyucu veya koku içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır. Tüm cilt tipleri için mevcuttur.


Mamcel Lanosteel Göğüs Ucu Bakım Kremi

Mamcel Lanosteel Göğüs Ucu Bakım Kremi

Nemlendirici özelliği vardır ve kuru, çatlamış meme uçlarının nemlenmesine yardımcı olur. Yara izi ve yara izi tedavisinde kullanılır. Ciltteki nem içeriğinin dengelenmesine yardımcı olur.

nasıl kullanılır?

Her beslenmeden sonra meme başına ve çevresine uygulanabilir. İstenildiği sıklıkta uygulanabilir. Emzirmeden önce temizlenmesine gerek yoktur.

Yan etkiler

Tüm cilt tipleri ve tüm yaş grupları için uygundur. Paraben, renklendirici veya alerjen içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır.


Medela Purlan Göğüs Kremi

Medela Purlan Göğüs Kremi

Emziren annelerin ağrıyan veya çatlak meme uçlarını nemlendirirken pürüzsüzlük sağlar. % 100 doğal içeriğinden dolayı emzirme sürecine zarar vermez. Emzirmeden önce veya sonra temizlik gerekmez. Çocuklara hiçbir zararı yoktur. Cilde kaybettiği suyu geri kazandırır ve cildin nem içeriğini dengelerken cildi besler.

nasıl kullanılır?

Her gün ince bir tabaka ile meme uçlarına rahatlıkla uygulanabilir. İstenildiği sıklıkta uygulanabilir.

Yan etkiler

Doğal maddeler içerir ve emzirme sürecine zarar vermez. T.C.Sağlık Bakanlığı ve Gıda ve İlaç Dairesi tarafından onaylanmıştır. Paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır.


Zade Important Cocoline Göğüs Ucu Koruyucu Krem

Zade Vital Cocoline Göğüs Ucu Koruyucu Krem

Kuru ve hassas göğüs uçlarını nemlendirir. Emziren anneler için özel olarak üretilmiştir. Oluşan yara izlerinin tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda pürüzsüzlük sağlar.

nasıl kullanılır?

Her gün ince bir tabaka ile meme uçlarına rahatlıkla uygulanabilir. İstenildiği sıklıkta uygulanabilir. Tüm cilt tipleri için mevcuttur.

Yan etkiler

Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır. Her yaş için uygundur. Paraben, renklendirici veya alerjen içermez.


Evomere Femme göğüs ucu kremi

Evomere Femme göğüs ucu kremi

Doğal içeriğinden dolayı emzirme sürecine zarar vermez. Cildi besler ve pürüzsüzlük kazandırır. Yara ve yara izlerini tedavi etmek için kullanılır ve ayrıca ciltteki nem içeriğinin dengelenmesine yardımcı olur.

nasıl kullanılır?

Her gün ince bir tabaka halinde meme uçlarına kolaylıkla sürülür.

You May Also Like:  Kan gruplarına gore rejim bir kadının yaşamını 4 hafta değiştirdi

Yan etkiler

Emzirme sürecine zarar veren bir ürün değildir. Paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır. Tüm cilt tipleri için uygundur.


Uni Mother Göğüs Ucu Kremi

Uni Mom Göğüs Ucu Kremi

Hamilelik, doğum ve emzirme döneminde memede oluşan kesikler ve çatlaklar için geliştirilmiş bir kremdir. Meme ucunu korur ve nemlendirir. Yoğun nemlendirme ve bakım sağlar. Aynı zamanda rahatlamaya da yardımcı olur. Cildi besler ve aynı zamanda cilde pürüzsüzlük kazandırır. Kaybolan suyu cilde geri kazandırır ve cildin nem içeriğini dengeler.

nasıl kullanılır?

Her gün ince bir tabaka ile meme uçlarına rahatlıkla uygulanabilir. İstenildiği sıklıkta uygulanabilir. Tüm cilt tipleri için mevcuttur.

Yan etkiler

Paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır. Tüm cilt tipleri için uygundur.


Uvila Bakım Kremi

Uvila Bakım Kremi

Yara ve yara izlerinin tedavisinde kullanılan bu krem, kuru ve hassas göğüs uçlarını nemlendirir. Meme ucunu korur ve bakım sağlar. Aynı zamanda pürüzsüzlük sağlar.

nasıl kullanılır?

Her gün ince bir tabaka ile meme uçlarına rahatlıkla uygulanabilir. Tüm cilt tipleri için mevcuttur. Düzenli kullanıldığında 3 ile 6 ay arasında fark edilebilir.

Yan etkiler

Paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez. Dermatolojik ve alerji testleri ile onaylanmıştır. Emzirme sürecine zarar veren bir ürün değildir.


Göğüs ucu kremi Alfanova Santi

Göğüs ucu kremi Alfanova Santi

Yapışkanlık hissetmeyen krem, yara ve yara izlerini tedavi etmek için kullanılır. Meme ucunu korur ve nemlendirir. Yoğun hidrasyon, rahatlama ve bakım sağlar. Cildi besler ve aynı zamanda cilde pürüzsüzlük kazandırır.

nasıl kullanılır?

Her gün ince bir tabaka ile meme uçlarına rahatlıkla uygulanabilir. Lanolin doğal olarak çok yoğun ve kompakt olduğundan kolaylıkla uygulanabilir. Emzirmeden önce durulamaya gerek yoktur.

Yan etkiler

Dermatolog take a look at edildi, hipoalerjenik. Hayvanlar üzerinde take a look at edilmemiştir. Paraben, AlS, fenoksietanol, kloroform, sentetik renk ve koku içermez. Ecocert ve Bio sertifikalarına sahip bir üründür. Emzirme sürecine zarar vermez, tüm cilt tiplerine uygundur.


Azita Organik Göğüs Ucu Bakım Kremi

Azeta Organik Göğüs Ucu Bakım Kremi

Bakım sağlar, nemlendirir ve meme ucundaki kuru, çatlak görünümü rahatlatır. İçeriğindeki E vitamini ile yoğun nemlendirme ve rahatlama sağlar. Omega 3, Omega 6 ve Omega 9 bakımından zengindir. Ayrıca içerdiği nazik yağ sayesinde cilde ferahlık verir.

nasıl kullanılır?

Gerektiğinde istenilen cilt bölgesine ince bir tabaka halinde kolayca uygulanabilir. Tüm cilt tipleri için mevcuttur. Düzenli kullanıldığında 3 ile 6 ay arasında fark edilebilir.

You May Also Like:  Cildin genç kalması için KURALLAR: 30'dan sonrasında ...

Yan etkiler

Dermatolog tarafından take a look at edilmiş, hipoalerjenik ürün. Tüm cilt tipleri için uygundur. Paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez.


Shusha Organik Kurtarma Balsamı Göğüs Ucu Kremi

Shusha Organik Kurtarma Balsamı Göğüs Ucu Kremi

Memelerde ve meme uçlarında rahatlatıcı, nemlendirici ve koruyucu etkisi vardır. Yatıştırıcı saf tıbbi yağlar içerir. Tamamen organik bitkilerden elde edilir. Cildi besler ve aynı zamanda cilde pürüzsüzlük kazandırır. Çünkü çocukların ağzında pamukçuk ve pamukçuk oluşumunu azaltmayı amaçlamaktadır.

nasıl kullanılır?

Her gün istenilen cilt bölgesine ince bir tabaka halinde rahatlıkla uygulanabilir. Silinmesi gerekmeyen bir kremdir. Hamileliğin altıncı ila yedinci haftası itibariyle kullanılmalıdır.

Yan etkiler

ABD Tarım Bakanlığı’ndan üyelik kayıt sertifikasına sahiptir. Dermatolog tarafından take a look at edilmiş, hipoalerjenik ürün. Tüm cilt tipleri için uygundur. Lanolin, paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez.


Mumsy Pure Göğüs Ucu Bakım Kremi

Mumsy Natural Göğüs Ucu Bakım Kremi

Emzirme döneminde annelerin yaşadığı çatlak meme uçlarında koruma sağlar ve ağrıyı azaltır. Doğal ve doğal bitki özleri içerir. İçeriğindeki yüksek bitkisel amino asitler sayesinde cilt tahrişinin iyileşme sürecini hızlandırır. Ayrıca, E Vitamini cildi serbest radikallerden korumaya yardımcı olur. Meme uçlarındaki gerginlik ve ağrı hissini azaltır. Cildin yumuşamasını ve gevşemesini sağlar. Ayrıca meme başı çatlaklarını da giderir. Organik balmumu ve organik shea yağı içerir. Bu zengin formül sayesinde cilt tarafından kolay ve hızlı bir şekilde emilir ve cilt bariyerini güçlendirir.

nasıl kullanılır?

Emzirmeden sonra meme başını temizlik losyonu ile temizleyin. Parmağınızla az miktarda kremi alın ve temiz, kuru meme uçlarına uygulayın.

Yan etkiler

Hayvansal kökenli lanolin yerine doğal ve bitkisel içerikler içerir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Paraben, renklendirici, koku veya alerjen içermez. Dermatolog tarafından take a look at edilmiş, hipoalerjenik ürün.


Coresatin Moore Aloe Vera Kremi

Coresatin Moore Aloe Vera Kremi

Meme ucu kesikleri ve çatlakları, cerrahi kesikler ve yanıklar, makat yaraları gibi durumlarda cildi mikroplardan korur. Aynı zamanda ortaya çıkan ağrıyı yatıştırmaya yardımcı olarak cildi nemlendirir, yumuşatır ve iyileştirir.

nasıl kullanılır?

Temiz cilde sabah akşam dairesel masaj ile uygulayabilirsiniz.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Evigen ampulü hakkında merak ettiğiniz her şey var

Islak maya maskesi nasıl hazırlanır, faydaları nelerdir?