in

2018 Dünya Kupasını 4K nasıl izlerim?


Dünya futbolunun en büyük organizasyonu FIFA 2018 Dünya Kupası 14 Haziran Perşembe günü saat 14:00’da Rusya – Suudi Arabistan mücadelesi ile başlıyor. 2018 Dünya Kupası maç programı bu savaşım ile başlamış olacak ve en büyük ülke ekibi 15 Temmuz Pazar günü belli olacak. Bu mücadeleler hem TV hem de web üstünden tamamen parasız bir halde izlenebilecek. TRT 4K ile Dünya kupasını 4K nasıl izlerim diye merak ediyorsanız, sizler için mükemmel bir içerik hazırladık.

2018 Dünya Kupasını 4K nasıl izlerim?

32 takımın en iyi olmak için savaşım vereceği bu dev organizasyon birçok değişik kanal üstünden izlenebileceği şeklinde, ilk kez 4K görüntü kalitesi ile bizlere sunulacak. 2018 Dünya Kupası maç programı TRT 4K, TRT 1 ve TRT Spor üstünden takip edilebilecek.

Eğer 4K TV noktasında tercih hakkınızı hemen hemen kullanmadıysanız ve uygun bir Ultra HD TV almak istiyorsanız, derhal aşağıda bulunan videomuz üstünden informasyon sahibi olabilirsiniz. Böylece tüm kupa maçlarını en yüksek kalite ile seyredebilirsiniz.

Normal olarak 32 ülke takımının ter almış olduğu bir organizasyonda tüm maçların canlı olarak 4K yayınlanması mümkün değil. Yayınların üçe bölündüğü bu planda, bazı maçlar canlı yayınlanırken, 4K izleyemediğiniz tüm maçlar gene banttan yayınlanacak. Böylece tüm maçları kaçırmadan Ultra HD olarak izleyebileceksiniz.

You May Also Like:  Windows 10’u etkili kullanmanızı sağlayacak 10 ipucu

TRT 4K nasıl izlenir?

Eğer 4K desteğine haiz bir decoder sahibi değilseniz ve 4K çözünürlüğünde olan televizyonunuz dahili dijital uydu alıcısına haiz değilse, 4K yayınları izleyemiyorsunuz.

Yayınları izleyebilmeniz için gerekenler; 

– 4K Ultra HD çözünürlüğünde bir tv

– Minimum 4K 50p gösterim destekleyen dahili uydu alıcı ya da harici decoder (30p dahili video alıcıya haiz 4K TV’ler yayını alamayacaklar)

– Dijital uydu alıcınızın arkadasındaki anten girişini, direkt dahili uydu alıcısı olan Ultra HD TV’nizin uydu girişine takması kafi.

– Son olarak olarak televizyonunuzun dahili uydu alıcısına TRT 4K frekans ayarlarını yapmanız gerekiyor. Yapmanız ihtiyaç duyulan ayar:

Sembol Oranı: 15000

Frekans: 12123 MHz

Polarizasyon: Yatay (H)

TRT 4K platform olarak, Turkcell TV Plus 100. kanal, Digiturk 399. kanal ve Tivibu üstünde bulunuyor. Bu platformlardan kolayca Dünya Kupası maçlarını takip edebilirsiniz.

TRT 4K izle!

32 takımın mücadelesi 64 eşi olmayan maça sahne olacak. Bu maçları ise derhal aşağıda paylaştığımız bağlantılar üstünden internette takip edebilirsiniz.

TRT 4K izle Canlı

TRT 1 izle Canlı

TRT Spor izle Canlı

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/2018-dunya-kupasini-4k-nasil-izlerim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fıratcan – Sansürsüz [Dinle – İzle – İndir]

DUA LIPA – Fever (Brodka Remix) [Dinle – İzle – İndir]