in

22 EL İŞİ TÜYOSU || KALEM, SİLİKON TABANCASI, SİM, KİL VE REÇİNE İLE YAPABİLECEĞİNİZ ŞEYLER

STÜDYONUZDA BULUNAN MALZEMELERİ KULLANARAK YAPABİLECEĞİNİZ HARİKA ŞEYLER

Bugün size bu basit tüyoları kullanarak her türlü el işini yapabilmeniz için harika fikirler göstereceğim. Harika takılar ya da kendi ellerinizle dekoratif eşyalar yapabilirsiniz.
-Sim dolu bir kaseye yapıştırıcı dökün. Daha sonra bu karışımı şişirdiğiniz balonun üzerine dökün. Kurumaya bırakın. Kuruyunca balonu patlatın. İşte parlak bir saksınız oldu!
-Pişirme kağıdına birkaç damla sıcak silikon dökün. Daha sonra uçlarına küpe klipsi ekleyin ve silikon kurumadan sim dökün. Sevimli ve parlak küpelerinizi güle güle kullanın!
-Dairenize biraz renk katmak için size kendi ellerinizle kristal yapmayı göstereceğim. İhtiyacınız olan malzemeler sıcak silikon, akrilik boya ve biraz sim.
-Eski bir oyuncak yılanı küçük bir saksıya dönüştürebilirsiniz. Yılanı bir kaseye dolayarak yerleştirin ve yapıştırın. Daha sonra sprey boyayla altın renge boyayın. İşte oldu!
-Ayrıca size epoksi reçine ile harika transparan bardak altlıkları yapmayı ve kilden daha pek çok akıllıca el işi yapmayı göstereceğim. Hepsini çok seveceksiniz!

Zaman Bilgileri:
0:07 – Kendin yap parlak saksı
1:52 – Sevimli kendin yap kristal
4:13 – Epoksi reçineden yapabileceğiniz harika el işleri
6:35 – Kendi yap dekoratif lamba
8:42 – Polimer kille el işleri yapımı
12:05 – Sıcak silikon tabancasından el işleri

You May Also Like:  HER TÜRLÜ SORUNU ÇÖZMENİZE YARDIM EDECEK 27 YAŞAM DEĞİŞTİREN TÜYO

Bu video eğlence amaçlı hazırlanmıştır. Eksiksizlik, güvenlik ve güvenilirlik konusunda hiçbir garanti vermemekteyiz. Bu videodaki bilgilerden herhangi birini kullanmanız durumunda risk tamamen kendinize aittir ve hasar veya kayba uğramanız durumunda hiçbir sorumluluk tarafımıza ait olmayacaktır. Bunu aynı şekilde tekrarlamayı planlayan kişi, verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunda tüm sorumluluğu kabul eder.

Bu video, oyuncularımızın kontrollü bir ortamda yaptığı etkinlikleri içerebilir – aynı şekilde tekrarlamayı planlarsanız lütfen verilecek kararlar, gösterilecek özen ve gerekli önlemler konusunu dikkate alın.


Stock materials (photos, footages and other):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TARZINIZI GELİŞTİRECEK 31 YENİ MODA YAŞAM TÜYOSU

Dünya Boyutuna Yakın Asteroitlerin Karşılaştırması