in

Yeni tanıtılan Xiaomi Mi 11 parçalarına ayrılıyor

(11)

Büyük bir heyecanla beklenen Xiaomi’nin son olarak akıllı telefon modeli Mi 11 dün Çin’de düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Telefonun mütevazı tasarımı, arkada konumlandırılan dev kameranın şekli ve öteki pek oldukca özelliği gündem mevzusu haline geldi. Küresel tanıtımına daha süre olan telefonun Çin’de parçalara ayrılmış olduğu bir video yayımlandı. Xiaomi Mi 11 parçalarına ayrılıyor ve iç kısımdaki tüm detaylar ortaya çıkıyor.

Xiaomi Mi 11 parçalarına ayrılıyor

Akıllı telefonların parçalarına ayrılması ya da sıkıntılı testlerden geçmesi artık hepimizin alışık olduğu rutin mevzular haline geldi. Şimdi de Aiao Technology adlı YouTube kanalında Mi 11’in içi açılıyor. Telefonun dev kamera modülü, ekrandaki teknolojiler ve öteki detayların net bir halde görüldüğü videoda telefonun gelişmiş donanım özellikleri gözler önüne seriliyor.

Xiaomi Mi 11 parcalarina ayriliyor-00

Telefonun ilk etapta kutudan çıkmış olduğu benzer biçimde karşılaşmış olduğu testlerden birisi ekranının sivri cisimlerle sınanması oluyor. Ilk olarak ekranın çizilmelere karşı dayanıklılığının ölçüldüğü videoda Mi 11’in ekranı birazcık da olsa çiziliyor. Bir sonraki adımda ise telefonun içi açılıyor. İlerleyen dakikalarda ise dev kamera modülü ve batarya kurulumu, ısınmaya karşı alınan bolca oranda bakır folyo önlemiyle karşılaşıyoruz.

Videoda bakır uçlar çıkartıldıktan sonrasında, flaş belleğin yanında yepyeni Snapdragon 888 işlemcisini görebiliyoruz. Sıvıya maruz kalma durumanda telefonu koruması adına hususi yapıştırıcılar kullanılıyor. Telefonun batarya tarafında ise karşımıza 4.600 mAh çıkıyor ve telefonun büyük bir batarya ile geldiğini görüyoruz.

You May Also Like:  Galaxy S21, lansman öncesinde tüm detaylarıyla sızdı

 

#bilim #bilimhaber #teknoloji #android #donanım

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/yeni-tanitilan-xiaomi-mi-11-parcalarina-ayriliyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

PUBG Mobile için sevilen mod geri dönüyor

‘Reels’ rekabeti kızışıyor! Facebook’tan yeni adım