in

300 TL altı en iyi oyuncu kulaklıkları


Noel yaklaşırken Oyuncak Dağıtıcıları Parasız ve indirimli oyun Dönemlerinde sunmuş olduğu oyunlar dikkat çekiyor. Aksiyon ve öykü Oyunlarda ortam seslerini en ufak ayrıntısına kadar duymak ve standart kulaklıklarla çalışmak fazlaca zor olsa gerek. Oynadığınız oyundan Zevk almak Ve sunulan oyunlar Yüksek kaliteli ses Hissedebilirsin 300 TL’nin altındaki en iyi hoparlör operatörü Sizinle sıralama.

300 TL’nin altındaki en iyi hoparlör operatörü

Oyun kulaklıkları, sizi dış dünyanın seslerinden izole ederek ve çevrenizdeki insanların oyunun seslerinden rahatsız olmalarını önledikleri için size en iyi oyun deneyimini sunar. Ergonomi için kafa yapınıza uyan bir kulaklık ve oyuna odaklanmanızı engellemek için kafanıza yaslanmayan yada sizi rahatsız etmeyen bir oyun kulaklığı seçmelisiniz. Ek olarak oyun kulaklığınızın cildinizle temas eden kulaklıklar ve kafa bantları benzer biçimde araç-gereç ve rahatlık parçalarına da dikkat etmelisiniz.

Mesela, krom bantlı kulaklıklar deri kaplı olanlar kadar rahat olmayabilir ve başınızdan kayabilir. Konforun yanı sıra en mühim unsur ses kalitesidir. Mesela, çevresinin sesiyle 7.1 surround hoparlörler Seslerle oyunu uzaktan hissetmenizi ve çevresel bilgileri denetim etmenizi sağlar. Daha çok uzatmadan listemize gidelim;

Bloody G530 Glare 7.1 Oyun Kulaklığı

Kanlı Oyuncu Hoparlör G530 Glare 7.1, 50 mm neodimyum manyetik karıştırıcıSes bölmesi ve yumuşak deri kafa bandı ile tasarlanmış çift hoparlörlü ergonomik bir tasarıma haizdir. Tüm gürültüyü filtreleyen yumuşak kulak pedlerine ek olarak, fazlaca yönlü bir mikron üstü gürültü bastırıcı da vardır. Kulaklığın dış tarafındaki kırmızı LED ışıklar değişik bir atmosfer katıyor.

You May Also Like:  Bose yeni kulaklığıyla sporcuları hedefe alıyor

300 TL'nin altındaki en iyi hoparlör operatörü

Fiyatı 212 TL Bloody G530 Glare 7.1 Oyun Kulaklığı buradan Alabilirsin.

Trust GXT 307 Ravu Oyun Kulaklığı

Ayarlanabilir kafa bantlı ve katlanabilir mikrofonlu kulak üstü oyun kulaklığı, 40 mm neodimyum manyetik sürücü 20Hz-20000Hz frekans aralığı ile üstün bir ses deneyimi sağlar. Denetleyiciler için 2 m uzatma kablosu ve masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için 20 santimetre uzatma kablosu vardır.

300 TL'nin altındaki oyuncu kulaklıkları

Fiyatı 138 TL GXT 307 Ravu Oyun Kulaklığına Güvenin buradan Alabilirsin.

AntDesign 2K-K6 Serisi Oyun Kulaklığı

LED ışıklı tasarımıyla oyuncuların ilgisini çekecek AntDesing 2K-K6 Serisi Kulaklık, 50mm’lik bir kulaklığa ve sesi kulakta tutan kalınca kulak pedlerine haiz. Kulaklık mikrofonu 160 dereceye kadar ayarlanabilir.

300 TL'nin altındaki oyuncu kulaklıkları

Fiyatı 299 TL AntDesing 2K-K6 Serisi Oyun Kulaklığı buradan Alabilirsin.

Classone HP915 RGB 7.1 Oyun Kulaklığı

Oyunlarda gerçeğe yakın 7.1 surround ses kalitesi sunmuş olduğu söylenen kulaklık, oyun oynarken, müzik dinlerken ve film izlerken üstün ses performansına haiz. 50 mm kulaklık sürücüsü Ve 20 Hz – 20 kHz Frekans aralıklı kulaklık RGB aydınlatma Ek olarak özelliği de vardır.

300 TL'nin altındaki oyuncu kulaklıkları

Fiyatı 229 TL Classone HP915 7.1 Oyun Kulaklığı buradan Alabilirsin.

Tucci A3 oyun kulaklığı

Kamuflaj seçimi kulaklık, HD ses kalitesi sağlar ve 40 mm hoparlör sürücüsüne haizdir. 20Hz – 20kHz frekans aralığı ile ince detaylar sağlayabilir. Yerleşik bir mikrofonla dengeli ses elde eden oyun kulaklığı, PS4, Xbox ve PC platformlarında kullanılabilir.

You May Also Like:  Intel B560 anakartlar için sevindiren RAM gelişmesi

300 TL'nin altındaki oyuncu kulaklıkları

Fiyatı 139 TL Tucci A3 oyun kulaklığı buradan Alabilirsin.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/300-tl-alti-en-iyi-oyuncu-kulakliklari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Telefon nasıl temizlenir? (Video)

Kahve Falında Anka Kuşu Görmek