in

Intel HD Graphics güncelleme rehberi


Bilgisayar denilince akla ilk gelen üç cihazdan biri grafik kartıdır. Bir çok kişinin bir ev bilgisayarı için satın almış olduğu ilk aygıt olan grafik kartları, bilhassa oyuncular için bilgisayar performansı açısından oldukça önemlidir. Oyuncular için oldukca hususi bir yeri var. Harici grafik kartlarının arkasında unutulan bir grafik işlemcisi daha var. Intel HD Graphics yerleşik Intel işlemcileri dikkatsizlik edilmemelidir. Ikimiz de senin için Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzu Hazırladık. Harici grafik kartınız kimi zaman sorunlara niçin olsa bile işlemcinizin daima yanınızda olacağını unutmamalısınız.

Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzu

İlk adım: Grafik kartınızın güncel sürümünü öğrenin

Bir grafik kartını güncellemeden ilkin mevcut sürümü ve ilişkin olduğu son yılı bilmemiz gerekiyor. Bunu yapmak için Bilgisayar’a sağ tıklayın ve YönetirSeç. Soldaki menüden görünen sayfada aygıt YöneticisiGiriş.

Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzu

Listede Ekran adaptörleri Altında sisteminizdeki grafik kartlarını görmüş olacaksınız. Intel HD Graphics’e sağ tıklayın BelirtinSeç. Sisteminizde Sürücü sekmesinde bulunur Sürücü kopyası Ve Sürücü geçmişiNe ile gelebilirsin?

Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzu

İkinci adım: Intel HD Grafik güncellemesi

Sisteminizde Intel HD Graphics’i güncellemenin son olarak yöntemi olarak, bunu Intel’in kendi internet sayfası tarafınca sağlanan yükleyiciyi kullanarak yapabilirsiniz. Bunun için Intel İndirmeleri ve Destek Sitede grafik kısmına geçelim.

You May Also Like:  Yazılıma hangi dili öğrenerek başlanmalı? (Video)

Oluşturulan sayfada sisteminizdeki işlemci nesliğinize bakılırsa seçim yapmalısınız. örnek Intel Core i5-6500 Bir terapistiniz var ise, terapistiniz 6. nesil Intel işlemcimanastır.

Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzu

İşlemci neslinizi bulup seçtiniz, peşinden sayfadaki indirme listesinden sisteminiz için uygun sürümü seçmeli ve indirmelisiniz. İşletim sistemini seçip sağdaki filtre menüsünden sisteminize yükle yazarsanız, sisteminiz için uygun yükleyici listelenecektir.

Rehberi hazırlarken kullandığımız işlemci 10. nesil oldu ve iki kez indirilerek çıktı. Sadece ikiden fazla sonuca haiz olabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan nokta ‘Beta’ Bunu söyleyen yükleyiciyi indirip indirmediğinizdir.

Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzu

Uygun sürümü seçtikten sonrasında iki seçenek bulduk. Yürütülebilir paketi içeren Zip dosyası seçeneğinden uygun seçeneği seçin ve indirin.

Intel HD grafikler

Yükleyiciyi indirip başlattıktan sonrasında Intel HD Grafik güncellemesi Başarıyla tamamlanacak.

Lütfen sorularınızı yada sorunlarınızı Intel HD Grafik Güncelleme Kılavuzundaki yorumlarda belirtin.

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/intel-hd-graphics-guncelleme-rehberi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YouTube videolarında test edilen ‘alışveriş’ özelliği

Corsair 5000 serisi kasalar ile hava akışı artıyor