in

Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır?


YouTube’un yanı sıra TV’nin yerini alan platformlardan biri de Netflix. Netflix’e olan yoğun ilgiye karşın kullanıcıları her geçen gün artan dizi ve film seyretme platformu, İçerikten memnun kalmadıkları için üyeliğini iptal etmek isteyen şahıs sayısı Mühim seviyede arttı. Bizimle siparişinizden sonrasında Netflix aboneliğinizi iptal edin/ Netflix hesabını sil İşte rehberle birlikteyiz!

Netflix üyeliğini nasıl iptal edebilirim? Netflix hesap silme kılavuzu

Bir hesabı silmek, Netflix’e abone olmak kadar kolaydır. Kılavuzumuzu takip ederek, Netflix hesap silme işlemini bir tek birkaç dakika içinde tamamlayabilirsiniz. Şimdi yapmanız gerekenlere bir göz atalım.

Netflix Aboneliğini İptal Et - Netflix'i Sil

1 – Netflix aboneliğinizi iptal etmek için Google Chrome, Firefox yada Safari şeklinde bir web tarayıcısı kullanarak Netflix internet sayfasına (netflix.com) Giriş yapıyoruz.

2 – Netflix hesabınıza giriş yaptıktan sonrasında, sağ üst köşedeki profil resmine tıklayın ve “Hesabınız” seçeneğine tıklayın.

    Netflix'i sil

3 – Oluşturulan sayfada e-posta adresiniz, ödeme yönetimi ve kullandığınız paket şeklinde hesabınızla ilgili bilgiler görmüş olacaksınız. “Üyelik ve Ödemeler” altında,Üyeliğin iptali“Düğmesine basıyoruz.

4 – Abonelikten çıkma seçeneğine tıkladıktan sonrasında iki seçenek olacaktır: “Artık seyretmek istemiyorum” ve “Bizimle kalınca”.

5 – “Bizimle kal” seçeneğinde daha uygun fiyatlı seçenekler sunarak üyeliğinize devam etmenizi sağlamak istiyorlar.

6 – “Artık abonelikten çıkmak için seyretmek istemiyor musunuz?” Bu seçenekten, “Tam iptal” metnine tıklamanız gerekir.

You May Also Like:  Tırnak Mantarı için Doğal Yöntemler

7 – Netflix’i iptal etme seçeneğine tıkladıktan sonrasında, Netflix’i niçin iptal etmek istediğinize son bir sual sorulur. Bu seçeneklerden herhangi birini seçip Tamam düğmesini tıklayarak Netflix abonelikten çıkma sürecini başarıyla tamamladık.

Netflix aboneliğini telefonunuzla nasıl iptal edebilirsiniz!

Bir Netflix aboneliğini iptal etmek yada bir Netflix hesabını silmek için bilgisayar kullanmanıza gerek kalmamıştır. İOS ve Android için Netflix uygulamasını kullanarak hesabınızı silebilirsiniz.

1) Telefonlarınızda Netflix uygulamasını açın ve kullanıcı adınızla ilişkilendirilmiş Oturum Aç yada Oturum Aç’ı tıklayın.

İkinci) Telefonunuz Sağ alt köşede “Daha Fazla” seçeneğini görmüş olacaksınız. Daha çok seçeneğine tıklayın.

3) Oluşturulan ekrandan Hesap seçeneğine tıklayın. Telefonunuz sizi Netflix web adresine yönlendirecektir.

4) Görünen ekranda,abonelikten çık“Düğmesine ve peşinden” Tam İptal “seçeneğine tıklayın.

5) Son olarak, aboneliğinizi iptal etme nedeninizi açıklayan seçeneklerden herhangi birini seçin ve “Tamam” düğmesini tıklayın. Böylelikle üyeliğiniz iptal edilecektir. Hatırlatma telefonlarınızdan uygulamanın kaldırılması yada silinmesi Netflix aboneliğinizi iptal etmez. Bu mevzuda dikkatli olmak gerekiyor.

İPhone’da Netflix hesabını sil

Eğer telefonun Iphone Yukarıda gösterildiği şeklinde iptal edebilirsiniz. İTunes üstünden faturalandırılıyorsanız. Telefonunuzdaki ayarları girin, iTunes yada App Store kısmına gidin, Abonelikler’i tıklayın, Netflix simgesini seçin ve görünen ekranda,abonelikten çık“Düğmesini tıklayın ve onayla düğmesini tıklayın.”

Netflix Parasız Tecrübe etme Sürümünü İptal Edin

Bilgisayarlarınız ve telefonlarınız yukarıda açıklanmış olduğu gibidir Parasız Netflix üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Sadece, tek fark, aboneliğinizi faturalandırmadan minimum 24 saat ilkin sonlandırmanız gerektiğidir. Aksi takdirde faturanız kesilecek ve satmaca ödemeniz gerekecektir. Parasız üyeliğinizi iptal ettiğiniz tarihten üyeliğinizin sona erdiği tarihe kadar Netflix hesabınızdan film ve dizi izlemeye devam edebilirsiniz.

You May Also Like:  Instagram video indirme yöntemleri

Netflix abonelikten çıkma kılavuzumuzu beğendin mi? Yorumlarınızı bekliyoruz …

Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.


Kaynak: https://shiftdelete.net/netflix-uyelik-iptal-etme-nasil-yapilir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Redmi Note 9 Pro vs POCO X3 NFC karşılaştırma

Nvidia Shield TV kontrolcü desteğine kavuşuyor