in

Türkiye’ye temsilci atamayan Twitter’a reklam yasağı


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Gresemiloğlu, PTT’nin Ahlatlıbel toplumsal tesislerinde gazetecilerle bir araya gelmiş olarak gündeme gelen soruları yanıtladı.

Siber güvenlik hakkında konuşan Adil Grysmileoğlu, bakanlık olarak BTK ile ciddi emek harcamalar yaptıklarını ve dışarıdan gelecek siber saldırıları önlemek için çalıştıklarını altını çizdi.

Salgın ışığında siber saldırıların da arttığını söyleyen Gresemiloğlu, toplumsal medya düzenlemesinin de uygulama ve haber alma açısından mühim bir mevzu bulunduğunu söylemiş oldu.

Karaismailoğlu, Turkcell BİP uygulamasını kullandığını, mahalli ve ulusal taleplerin pozitif karşılanması icap ettiğini belirtti.

Twitter’da reklam yasağı başladı

İlgili Türk Karaismailoğlu Twitter yaptırımlarına atıfta bulunarak, reklamların yasaklanmasının arkasından grubun daraltılacağını duyurdu.

“Bir temsilci ve bir muhasebeci istiyoruz”

Karaysmailoğlu, oyuncu ve röportajcı istediğimizi söylemiş oldu. Kişilik haklarına hücum eden uygunsuz mesajları önlemek devlet güvenliğiyle ilgiliydi. Siber güvenlik bunun bir parçasıdır. Süreç devam ediyor. Yaptığımız fazlaca doğru bir iş. Avrupa ve öteki ülkeler bizimle aynı. Senaryoları uygulamaya başladılar. Mevzunun önemini anladılar. Twitter’ın kendini bilmiş olduğu bir iş. İçişleri Bakanımızın tweet’ini kim bloke edecek? “Değerlendirme bulunmuş oldu.



Dikkat: Sitemiz herkese açık bir platform olduğundan, çox fazla kişi paylaşım yapmaktadır. Sitenizden izinsiz paylaşım yapılması durumunda iletişim bölümünden bildirmeniz yeterlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Greenland Melting Reaches Dangerous Point

22 Ocak 2021 koronavirüs tablosu: 5 bin 967 yeni vaka, 149 can kaybı